2777
2789

سلام خانما یکی از اشناهامون وام فرزند اوریشو بانک شهر تعیین شعبه کرده 

کسی میدونه بانک شهر اذیت میکنه یا نه ؟

متقاضی کشاورزه ولی دوتا ضامن رسمی و چک کارمندی داره 

بنظرتون گیر میدن به پدر بچه که بیکاره و کشاورزه و شاغل دولتی نیست؟

کسی تجربه از بانک شهر داره ؟؟؟؟؟؟ 

صلوات میفرستم برا ارزوهاتون بی زحمت اگه میدونید جواب بدین 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا صلوات فرستادم گذاشتم برای هرکس که جواب بده

ممنونم منم از خدا میخوام به ارزوهات برسی 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
من شوهرم درخواست وام داد بانک شهر کارمنده و یک ضامن ازمون خواستند با دسته چک که شوهرم رفت صحبت کرد چ ...

صلوات فرستادم ممنون جواب دادی 

ضامناش یکیش شوهر منه ک کارمنده و چک هم داره یدونه معلم هم داره ک چک هم داره 

خودش ولی خیلی فقیره و سر زمینا مردم کارگری میکنه بنده خدا