2777
2789

سلام دوستان عزیز من بعد از مدت ها برگشتم و میخوام ایندفعه پراز انرژی مثبت و حال خوب برای هممون باشیم 

این کارهایی هستش که من انجام میدم و پوستم صاف تر شده بستگی به پوست شما داره 😁😂💚عواقب پای خودتون 

💚اول از همه اگر میخوایید پوست خوبی داشته باشید فیشیال یخ انجام بدید!😍

یعنی چی؟!

یعنی اینکه یه کاسه و پر از آب یخ به همراه آب کنید و صورتتون و درون آب قرار بدین 

کسایی که میگرن دارن اصلاا اینکارو انجام ندن🚫

اگر هم مشکل تنفسی دارید بجاش میتونید از یخ استفاده کنید 

یخ و بزارین داخل یه پارچه نرم و به حالت دورانی روی صورتتون بزارین 

بعد از انجام اینکار خیلی سریع میتونید تغیرات و مشاهده کنید 

یکی از تغیرات مثبتش بستن منافذ صورتتونه!

مثل منافذ روی بینی

💚دومین کاری که من انجام میدم حرکت ماساژ یا یوگای صورته که توی گوگل به صورت کلیپ آموزش داده شده 

حتی یوگای صورت علاوه بر جوانسازی میتونه

برای لیفت خط لبخند ، لیفت گونه ها ، داشتن زاویه فک ، گودی زیر چشم و حتی خطوط زیر چشمتون موثر باشه

💚سومین کارمیتونین از ماسک های خونگی استفاده کنید مثل چی؟؟؟!

من خودم همیشه ماست و تنها میزنم به صورتم و خیلییی تاثیر داره

البته بستگی به پوستتون داره که چرب باشه یا خشک که میتونین لیمو و عسل بهش اضافه کنید 

یه کار دیگه اینکه برنج و خیس کنید و بعد خیارو تیکه تیکه کنید برنج و نشورید و آبشو نگه داریدد 

آب برنج که سرد شد تکه های خیارو بهش اضافه کنید 

تکه های خیار باید ۲۰ دقیقه داخل آب برنج بمونه

و میتونید هفته ای یکبار استفاده کنید

یادتون باشه که آب برنج به تنهایی هم برای پوستتون عالیه

💚چهارمین کار اسپری کردن گلاب به صورتتونه که علاوه بر یک صورتت صاف و شفاف صورتتونم پرتر میشه و باعث جوانسازی!

💚پنجمین کار شبها قبل از خوابیدن لطفا بدون میکاپ بخوابید و من حتما با شوینده صورتمو شست و شو میدم 

و شست وشو دومرحله ای خیلی موووثره 

و این یعنی چی! یعنی اینکه اول از میسلار استفاده کنید و بعد از شوینده 

💚ششمین کار اینکه من همیشه کرم مرطوب کننده امو روی پوست نمدار میزنم

💚هفتمین چیز اینه که من از سرم ویتامین c استفاده میکنم که خیلیییییی موثره و خیلیییی روشن کننده 😍لازم نیست که برید یک سرم ویتامین c خیلییی گرون بخرید یه سرم با مبلغ به صرفه

💚هشتیمن چیز این هست که ضد آفتاب و فراموش نکنید حتی روزهای ابری و بارونی

این یه عادته غلطه که بعضی ها در روزای بارونی و ابری ضدآفتاب نمیزنن ولی درواقع باید زد 

لطفا و لطفا اگر ضدآفتاب استفاده میکنید ضد آفتاب رنگی نباشه یعنی بی رنگ استفاده کنید 

و مسئله دیگه اینکه ضدآفتابتون معطر نباشه یعنی بو مخصوصی نداشته باشه که تاثیرگذاه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💚نهمین کار استفاده از خمیرمایه فوری هست که هایپرمارکت ها هم دارن با نصف لیمو که آبشو بگیرید و بهم بزنین ۱۵مین روی پوست بمونه

لطفا قبلش تست حساسیت انجام بدین که با خیال راحت استفاده کنید برای نقاط تیره بدن مثل زانو و آرنج هم عالیه

💚دهمین کار یه ماسک دیگه که من استفاده کردم و عالیه ماسک برنجه🥲😂یه پیمانه برنج و  بردارید قشنگ بشورین مثل کته خودمون باید یکم شفته باشه بعد با میکسر بلندش کنید و یکم عسل و لیمو اضافه کنید و بزنین به پوستتون 

و نتیجه اش عاااالی

💚یازدهمین دوقاشق آرد برنج شیر و عسل اضافه کنید و بعد از ۱۰ مین بشورید

💚دوازدهمین کار اگر لب صورتی و نرم میخواید از اسکراب استفاده کنید یعنی چی یعنی اینکه مقداری عسل و شکر و با هم مخلوط کنید و به لباتون بزنین

💚سیزدهمین کار اگر دندونای سفید میخواین لیمو و جوش شیرین خیلییی موثره و پوست موز که بی نظیره بمالید روی دندونهاتون ( تجربه خودم )

💚چهاردمین کار اگر موهای خشکی دارید از روغن نارگیل استفاااده کنیددد کسایی که موهای خوبی دارن اغلب روغن تراپی میکنند و خیلییییییی موثره

💚پانزدهمین کار این ماسک جوانساز کننده و شفاف کننده است که یه قاشق شیر خشک یه قاشق نشاسته ذرت پودر چای سبز و یک قاشق ماست ۱۵مین روی پوستتون بمونه

💚شانزدهمین کار که برای موهام انجام میدم ۴۰ مین قبل از حمام میزارم روغن نارگیل یا آرگان یا رزماری روی موهام بمونه 

💚هفدهمین کار شامپو و مستقیم نمیزنم به سرم اول با دستم میمالم که کف کنه بعد میزنم و سرمو رو به پایین میگیرم و میشورم و بعد موهاتون و با آب برنج شست و شو بدین و نرم کننده و به کف سرنزنید به ساقه ها موتون بزنینننن

به کف سر زدم و موهام ریخته 😂نه تنها تجربه خودم تجربه خیلی ها

💚هجدهمین از بورس چوووبی استفاده کنید آقااا خیلییی موثره و شبها موهاتون و ببافین و بخوابیدددد 

💚نوزدهمین از روبالشتی یا کلاه خواب ساتن استفاده کنید یا اگرم نمیکنید هفته ای یکبار روبالشتیتون و بشوریدددد

💚بیستمین کار با موی خیس سرتون و نزارید روی بالشت چون باعث رشد قارچ میشه🥲 و حداقل از اتومو یا سشوار استفاده کنییید

💚😂۲۱‌کااار خوردن هر روز ۲لیون دتاکس واتر

: خیارو حلقه کنید بریزید تو شیشه آب بعد لیمو ترش و با پوست حلقه میدم و میندازم بعد میرم سراغ نعنا تازه و آب ۸ ساعت داخل یخچال میمونه و بعد میخورم 

برای لاغری هم مناسبه خانماااای گل

💚۲۲ خوردن قرص زیک پلاسه برای اشتهاااا فوق العاده عالیه صبح ها قبل از صبحانه برای مو و سلامت پوست هم که اصلا بینظیر

💚۲۳لایه برداری صورتمه و بخور صورت با جوشانده که اصلا عاااالیه

💚۲۴ این ماسک عالیه یه زرده تخم مرغ یه قاشق ماست یه قاشق عسل بعلاوه چند قطره آبلیمو که بی نظیره

💚۲۵زدن روغن نارگیل و رزماری به ابروهام که خیلیی پرپشت تر شده به جای اینکه ۷۰۰ تومن بدم واسه سریتا 😂که اگر یه مدت نزنی باز میریزه از روغن نارگیل و رزماری استفاده میکنم

💚۲۶ بیوتی بلندرهاتون و بشوووورید وسایل آرایشیتون و تمیز کنید و حواستون به تاریخ انقضا وسایل هاتون باشه که بیماری های پوستی و جوش عواقب انجام ندادن اینکار هاست

💚۲۷ اگر منافذ پوستتون بازه سیب زمینی و خیارو رنده کنید آبشو بگیرید بزارید قالب یخ و وقتی که یخ زد بمالید به پوست موثره

💚۲۸ از دستمال مرطوب برای پاک کردن آرایشت استفاده نکن 

💚۲۹ با آب داغ دوش نگیرید چون هم چربی مفید پوست از بین میره هم موهاتون خشک میشه

💚۳۰و در آخر هم مخلوط گلاب و سفیدآب هست به مدت ۲۴ ساعت بزارید بمونه و بعد استفاده کنید 

💚۳۱ ماسک رس هم از عطاری ها خریداری کنید و به گلاب مخلوط و به پوست بزنینن

💚هر ۶ ماه یکبار انجام دادن فیشیال که بیییی نظیره یا میتونید پاکسازی هم انجام بدین 

شمااا هم از تجربه هاتون بگیددد 😍😍

اگه همه این کارا رو انجام میدی واقعا آفرین به همتت

من انقدر حوصله و همت داشتم الان اینجایی که قرار دارم نبودم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اگه همه این کارا رو انجام میدی واقعا آفرین به همتتمن انقدر حوصله و همت داشتم الان اینجایی که قرار دا ...

برای چی انجام ندی!🥲مگه قراره چندسال زنده باشیم که نخوای لذتشو ببری؟! اگر الان نه دیگه کی؟!

به پوستت زیباییت سلامتت ورزشت برس 

خودت و دوست داشته باش پادکست های انگیزشی گوش بده برای خودت با عشق غذا درست کن کتاب بخون صبح های زود بیدار شو که خیلییی موثره

آهنگ های انگیزشی و شاد گوش بده روزانه ۱۰ دقیقه الکی بخند 

مصرف روزانه ۸ لیوان آب فراموش نشه

[QUOTE=347059142]برای چیانجام ندی!🥲مگه قراره چندسال زنده باشیم که نخوای لذتشو ببری؟! اگر الان نه دیگه کی؟! به پوست ...[/QUOT

خوش به حالت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
[QUOTE=347059142]برای چیانجام ندی!🥲مگه قراره چندسال زنده باشیم که نخوای لذتشو ببری؟! اگر الان نه دی ...

منم یه روزی خیلیییی حال و روز بدی داشتم اما تصمیم گرفتم از کارهای کوچیک شروع کنم تا حالمو بهتر کنم علی رغم مشکلاتی که دارم و داشنم