2777
2789
عنوان

بیاین دعا کنید برا هم

103 بازدید | 19 پست

دعا کنید مشکلم حل بشه 7ماه منتظرم دیگ خسته شدم دعا کنید زودتر بیاد من دیگ طاقت ندارم خیلی صبر کردم هر روز هرشب ب یادشم توروخدا دعا کنید زودتر مشکلم حل بشه بخاطر بچم 😭😭😭😭

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، حاجت دلت رو برآورده به خیر کنه و گره از کارت باز کنه. 🌸

إن شاالله از ته دل شاد بشی. 🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید قصد دخالت ندارم ، اگر ناراحت میشی بهم بگو که ادامه ندم. چرا همسرت رفته؟

میخاستیم بریم یه کشور دیگ روز اول خاستگاری بهشون گفتیم ک نمیریم اینا قبول کردن بعد عروسی گفتن میریم 4ماه باهاش رفتم شرایط خوبی نبود اومدیم ایران خیلی مشکلات پیش اومد روز شهادت حضرت فاطمه رفته بودیم خونه عموم روضه اونجا ک تموم شد اومد دنبالم من گفتم میرم خونه پدربزرگم قبول کرد تو ماشین بهم گفته بود ک بیای جایی نری من میخاستم اونجا برم خب رفتم اومدم خونه مامانم رفتم خونه بهم گفت وسایلت جم کن بریم گفتن باشه یه دوروز دیگ بریم از همینجا گذاشت رفت تا الان بزورم میخاد منو ببره

هر طور شده اگر راه ارتباطی وجود داره ، به همسرت بگو باید برگرده و با هم تکلیف رو مشخص کنید. اینطوری ...

خیلی گفتیم یه واسطه فرستادیم خودم خیلی بهش گفتم الان از کار هایی ک کرده پشیمون هس ولی روشو نداره بیاد و یه برادرم داره ک خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون بخاطر همون این مشکلات سرمون اومده

خیلی گفتیم یه واسطه فرستادیم خودم خیلی بهش گفتم الان از کار هایی ک کرده پشیمون هس ولی روشو نداره بیا ...

رو شدن نمیخواد ، ایشون در برابر شما و فرزندتون ، مسئولیت داره.

باید برگرده ، بعد هر دو خوب بررسی کنید و ببینید میتونید با هم ادامه بدید یا نه؟ 

برای زندگیتون باید تصمیم جدی بگیرید. 

دعا و نذر و نیاز خوبه ، ولی باید حرکتی هم باشه که دعا جواب بده و اثر بذاره. 

رو شدن نمیخواد ، ایشون در برابر شما و فرزندتون ، مسئولیت داره.باید برگرده ، بعد هر دو خوب بررسی کنید ...

خیلی لجباز مغروره میخاد حرف حرف خودش باشه خیلی هم دوسش دارم حرکت ک ما خیلی حرکت زدیم اونا یه حرکتی نمزنن در اصل اون باید بیاد جلو ک نمیاد