2777
2789

خامه من ، خامه صبحانه پگاه بود كه با شكر مخلوط كردم و گذاشتم نيم ساعت تو فريزر تا بلوراي يخ توش پيدا شه، بعد با دور متوسط همزن اونقدر بزني كه كه سفت شه، وجاي پره هاي همزن روش بمونه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کجا رفتی برای کلاس؟ چقدر هزینه کلاست شد؟ منم خیلی دوست دارم برم

٩٥٠ هزينه اش شد،،، تو جنت آباد

كار با فوندانت رو ياد ميدن، عروسك سازي با فوندانت و درست كردن گيپور و ،،،

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

٩٥٠ هزينه اش شد،،، تو جنت آباد كار با فوندانت رو ياد ميدن، عروسك سازي با فوندانت و درست كردن گيپور ...

من یه جا سوال کردم گفت 1میلیونو 300 

متاسفانه هزینش زیاده

والا خیلی دوست داشتم برم موفق باشی عزیزم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
من یه جا سوال کردم گفت گفت 1میلیونو 300  متاسفانه هزینش زیاده والا خیلی دوست داشتم برم موفق ب ...

در حقيقت ٨٥٠ بود ، ١٠٠ تومنم جدا گرفتن براي كار با گيپور كه اون دلبخواهي بود

بنظرم چيز خوبيه ، راحت ميشه ازش درآمدزايي كرد

يه بار يه هزينه زياد ميكني بعدش حسابي استفاده ميكني

در حقيقت ٨٥٠ بود ، ١٠٠ تومنم جدا گرفتن براي كار با گيپور كه اون دلبخواهي بود بنظرم چيز خوبيه ، راحت ...

گیپور خیلی جدید وعالیه توی دکور کیک خیلی ام ظریف کاری داره

منم تا الان با تلاش خودم یه چیزایی یاد گرفتم .شاید منم روزی رفتم ایشالاه پولدار شدم چون خیلی علاقه دارم

خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی😍

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
با خامه صبحانه درست کردی؟ نگران نباش خیلی زود راه میوفتی  کیک اسفنجی فقط فولد کردنِ سفیده با ...

يه دستور از نت برداشتم كه زرده رو از سفيده جدا نكرده بود، منم كه راحت طلب ، همونكارو كردم

سر كلاس خودمون كيك اسفنجي رو درست نكرديم، آمادشو بهمون دادن

گیپور خیلی جدید وعالیه توی دکور کیک خیلی ام ظریف کاری داره منم تا الان با تلاش خودم یه چیزایی یاد گ ...

بدبختانه لوازمشم خيلي گرونه، مثلا قالب گيپور خوب ١٥٠ تا ٣٠٠ هزار تومنه

اميدوارم بتوني كلاسشو بري، كيك درست كردن خيلي باحاله، منم دوست دارم

میشه بگی هزینه کلاست چنده؟ چند روز در هفته ست؟ مواد هم سر کلاس میبرید؟

عزيزم فقط دو روز بود، از صبح تا غروب

هزينه اشم ٩٥٠ تومن

نه هيچي نبايد ببري، تو كلاس همه چي ميدن خودشون، و آخرش كيكي كه خودت روش كار كردي رو  با خودت ميبري خونه

عزيزم فقط دو روز بود، از صبح تا غروب هزينه اشم ٩٥٠ تومن نه هيچي نبايد ببري، تو كلاس همه چي ميدن خو ...

ممنون دوست عزیز...

چقدر عکس پروفایلت زیباست...

چقدر گرونه!

فقط دو روز حدود یه میلیون تومن؟!

مرسی مهربون❤❤❤

خواهش ميكنم عزيزم  

ممنون دوست عزیز... چقدر عکس پروفایلت زیباست... چقدر گرونه! فقط دو روز حدود یه میلیون تومن؟!

آره ديگه، انگار جاهاي ديگه گرونترم هست،،، خوب كلي نكته ميگن و فوت و فن،،، خامه كشي و گاناش و فوندانت و دو مدل عروسك و كار با گيپور،،، درسته واقعا گرونه، اما خوب چاره اي هم نيست

عكس پروفايلمم قابلتونو نداره 😀😘

آره ديگه، انگار جاهاي ديگه گرونترم هست،،، خوب كلي نكته ميگن و فوت و فن،،، خامه كشي و گاناش و فوندانت ...

بله، درست میگی، خدایی «هنر» قیمت نداره...

تهرانی؟

کجای تهران؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد😞