2777
2789
عنوان

امسال کسی وام ازدواج ثبت نام کرده

573 بازدید | 22 پست

تقریبا دو ماه شده سایت باز کردن مثلا همه ثبت نام کنیم. اما بانکا اعتبار ندارن، ظرفیتا زود پر میشن.

از شنبه هم بانک مرکزی یه زرنگ بازی جدیددراورده اومده دو مرحله ای رو کرده سه مرحله. کلا قانونش اینه که بیشتر از 100 بار کد نمیده.  حالا اومده کد رو مرحله 2 میفرسته بعد وقتی که بانک که اعتبار نداره در واقع کدت میسوزه.

قبلا کد همون مرحله ثبت نام میداد. 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدطول می‌کشه ثبت نام کنی چقدطول می‌کشه بدن

الان دوماهه من دارم تلاش میکنم بانکی که میخوام ثبت نام کنم، نشده هنوز. حالا ثبت نام کنم میرم تو لیست تعیین شعبه بعدام بانک تصمیم میگیره کی بده. کلا پروسه طولانی هست. 

سلام

لازم نیست کد بگیری چون کد نمیسوزه فقط باید مرتب بزنی، توی صفحه ایی که بانک ها هستن و مرحله آخره توی همون مرحله بمون، دقیق زمانش رو نمیدونم ولی فکر کنم دو دقیقه نزنی باید برای گوشیت کد جدید بیاد، قبلا چه میزدی چه نمیزدی کدها ده دقیقه ایی میسوختن، الان نه، اینجوری همه گزینه ها پرشده فقط مونده بانک رو تایید کنی و شعبه مورد نظر رو بزنی و جمع رو انجام بدی و تمام، امیدوارم اینجوری موفق بشی بگیری🌱