2777
2789

من همش فکر میکنم ب اولین باری ک میخام ببینمش انشالله 

وایییی

منم ب اونجا میرسم؟

واکنش شما چی بود اولین باری ک دیدین موجودی ک نه ماه تو دلتون لگد پرونده

ای خدا نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله

خدا ب همه منتظرا هم نی نی سالم و صالح عطاکنه

این دومین تاپیکمه امشب  

من یه حالتی بین گریه و خنده،همینطور که دکتر داشت شکمم رو میدوخت من با حسرت به نی نیم نگه میکردم ،دکتر گفت داری میخندی یا گریه میکنی،بعد به پرستار گفت بیار نزدیک ببینش

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه ای که صدای گریه شو شنیدم اشکم جاری شد وقتی پرستار اومد صورت نرمشو به صورتم چسبوند انگار دنیا رو بهم دادن

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

بنظر من که خیییلی باید هیجان انگیز باشه

من فکرکنم گریم بگیره از خوشحالی  

آخه یبار خواب همین لحظه رو دیدم خیلی خوب بود....

انشاالله همه منتظرا زودتر تجربه ش کنیم  

یه دختر دارم شااااه نداره   

من چشمام بسته بود و زور میزدم وقتی پسرم.دنیااومد چشمامو باز کردم گذاشتنش رو شکمم کوچولو موچولو سرفه کرد بعدشم منو نگاه میکرد زیر چشمی وای چقدر حال داد به دانشجوها و دکترا میگفتم تورو خدا پسره منو دیدین

این ماله منه ها

این بچه منه

بلند بلند میگفتم خدا جون شکرت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من یه حالتی بین گریه و خنده،همینطور که دکتر داشت شکمم رو میدوخت من با حسرت به نی نیم نگه میکردم ،دکت ...

الهی

من میترسم دکتر و پرستارای بالای سرم بی احساس و خشک باشن اصن بچه رو.نشونم ندن سریع

این دفعه ک لکه بینی داشتم وبستری شدم بیمارستان ، تو اتاق زایمان بردن منو ک تحت مراقبت ویژه باشم، دوتا زائو اونجا بود خیلی رفتارشون باهاشون بد بود با یه لحن بدی حرف میزدن..