برا من اولین بار ۱۸۷ بود،ان تی رفتم ۱۶۰ بود جنسیتش پسره،
خدایاشکرت واسه همه نعمت هایی که دادی خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم
شمااعتقادی به ضربان قلب وجنسیت جنین داری؟عکس سونو منو نگاه ببین شبیه عکس سونو توهست ؟دوقلوعه نی نی ...
منکه شنیدم زیاد باشه دختره،ولی نمیدونم این دفه که مال من زیاد بود گف پسره،فک نکنم ربطی به جنسیت داره
خدایاشکرت واسه همه نعمت هایی که دادی خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=347041270]برا من اولین بار ۱۸۷ بود،ان تی رفتم ۱۶۰ بود جنسیتش پسره،[/QUOTE
شرمنده من از سونو سر در نمیارم