2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین وجنسیت

56 بازدید | 4 پست

بعضیا میگن آره بعضیا میگن ن 

برامن دوقلوعه دیروز یکیش ۱۷۵بود 

یکیش ۱۷۰ بعد بعضیا میگن چون ضربان قلبشون نزدیکه بهم احتمالا هم جنس میشن 

دیروز دکتر احتمال داد یکیش پسره اون یکیو نگفت خیلی دلم میخاد بدونم این حرفا درسته یانه 

برا من اولین بار ۱۸۷ بود،ان تی رفتم ۱۶۰ بود جنسیتش پسره،

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
شمااعتقادی به ضربان قلب وجنسیت جنین داری؟عکس سونو منو نگاه ببین شبیه عکس سونو توهست ؟دوقلوعه نی نی ...

منکه شنیدم زیاد باشه دختره،ولی نمیدونم این دفه که مال من زیاد بود گف پسره،فک نکنم ربطی به جنسیت داره

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=347041270]برا من اولین بار ۱۸۷ بود،ان تی رفتم ۱۶۰ بود جنسیتش پسره،[/QUOTE

شرمنده من از سونو سر در نمیارم