2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مو😍 نظرسنجی

136 بازدید | 6 پست

واسه ی دوتا شاخه از جلوی مو رنگ مرواریدی قشنگ تره یا بنفش/یاسی؟ قبلا رنگهای فانتزی رو امتحان کردم ولی این دوتا رو نه.

اگه هم نمی‌دونین( رنگ مو مرواریدی بیول) رو سرچ کنین میاد. مرواریدی ای که من میزنم خیلی روشن و رو به زرد نیست یجورایی مثل نسکافه ایه. اونی که گفتم رو سرچ کنین دقیق می‌فهمین😍

لطفاً همتون شرکت کنین تو نظرسنجی واسم مهمه

تعداد رای : 21
نظرسنجی
مرواریدی
18
85%
بنفش روشن
3
14%
ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..
موهای من الان مرواریدیه در اولین فرصت یاسی خواهم کرد

کل موهات؟ مرواریدی قشنگ که. من خودم نظرم بیشتر رو مرواریدیه. بعدش بنفش میکنم. فقط یه سوال عزیزم من موهامو یمدت با این رنگ مو موقتا که یه ماهه میرن قرمز کرده بودم و چندماه تمدیدش میکردم. بنظرتون اگر چندبار بشورم موهامو بازم یه تناژ صورتی ای داره دیگه ، مرواریدی روش درمیاد ؟

ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل موهات؟ مرواریدی قشنگ که. من خودم نظرم بیشتر رو مرواریدیه. بعدش بنفش میکنم. فقط یه سوال عزیزم من م ...

اینو نمیدونم سوالت تخصصیه از ارایشگر بپرس

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .