2777
2789
عنوان

فقط کسایی که معاینه پزشکی فرهنگیان بعد از قبولی تو مصاحبه رفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 15687 بازدید | 46 پست
خب اول درمانگاه فرهنگیان معرفیم کردند.بعد دکتر اونجا قد ووزن و معاینه عمومی انجام داد.همونجا نوار قل ...

پس اونجایی که میری پیش روانپزشک و دکتر پوست چی 

...

اخه میگن دکتر پوست چک می‌کنه تو مصاحبه تخصصی که پزشکم معاینه می‌کنه یکی از پسرای فامیلمون رفته بود ت ...

دکتر پوست والا من نشنیدم نبوده شاید الانه جدید اومده ولی میگم مورد بود که طرف چاق بود یا لاغر فقط کلامی گفتند کسیو بخاطرش رد نکردند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اونجایی که میری پیش روانپزشک و دکتر پوست چی

روانپزشک و دکتر پوست ما نداشتیم

همش همینا بود بیشتر سلامت عمومی مدنظر بود.

یه معاینه چشم هم داشتیم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دکتر پوست والا من نشنیدم نبوده شاید الانه جدید اومده ولی میگم مورد بود که طرف چاق بود یا لاغر فقط کل ...

از این تازه واردای دانشگاهتون یه لطفی میکنی برام بپرسی چک کردن یا نه؟ خیلی استرسشو دارم.. شغل مورد علاقمه میترسم رد بشم.. 

...

چه سالی بودی ؟ اخه من رو ساق دستم جای خودزنی دارم 💔 میترسم قبولم نکنن میگن پوستو چک میکنن

مهم‌نیست

فقط میری یه پزشک تاییدت کنه، اونجا ریلکس باش و ساق بنداز دستت

اخه میگن دکتر پوست چک می‌کنه تو مصاحبه تخصصی که پزشکم معاینه می‌کنه یکی از پسرای فامیلمون رفته بود ت ...

برو پیش ی تتو کار بگو با رنگ اسکین ک هم ر‌نگ‌پوست هست محوش ‌کنه ولی خیلی سطحی بعد موقع مصاحبه لباس استین بلند بپوش زیر مانتوت شاید اصلا نخان برا پسرا رو بخاطر خالکوبی نگاه میکنن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

از این تازه واردای دانشگاهتون یه لطفی میکنی برام بپرسی چک کردن یا نه؟ خیلی استرسشو دارم.. شغل مورد ع ...

همینو از بچه های ورودی جدیدمونم پرسیدند نداشتند ولی محض اطمینان چشم بازم میپرسم دقیق تر بهتون میگم.

نگران نباشید خیره چیزی نیست

عع/:

اصلأ این چیزای ریز نیستا

همون موارد عمومیه

خیلی به حرف اطرافیان و شایعات توجه نکنید