2777
2789
عنوان

سونو ان تی گفته بودن بچه ام دختره کلی لباس صورتی خریدم اما😐

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 18 پست
اتفاقا تو انسان نیسی، چطور تونسی اشیانه ی یه کبوترو خراب کنی، شکر خدا تا حالا تو زندگیم به کسی بدی ن ...

من حلالت نمیکنم 

همه حرفات قضاوت کردنه 

چطور زبونت میچرخه انقدر راحت نفرین کنی 

تو خدا نیستی که منو قضاوت کنی یه بنده ضعیفی که همه زورش تو زبونش میچرخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حلالت نمیکنم همه حرفات قضاوت کردنه چطور زبونت میچرخه انقدر راحت نفرین کنی تو خدا نیستی که منو قضا ...

من ازت حلالیت نخواستم که حلالم کنی 

حلالت باید اون کبوترا کنن که اشیونشون خراب کردی فقط چون به خونه ات پناه آورده بودن، من خودم مدت هاست کبوتر تو خونمه نه تنها لونشون خراب نکردم که اب و دونشون هم میدم 

بعدم نفرینی که کردم دست خودم نبود بی نهایت دلم شکست در حدی که اشک توی چشمام جمع شد 

در ضمن قضاوت اینکه من انسان نیستم یا تو با خداست، منم نفرین نکنم باز خدا نمیگذره از ظلم 

پس کاری به نفرین من نداشته باش دعا کن پرنده ها نفرینت نکرده باشن وگرنه نفرین من که گیرا نیست منم یه بنده ی به قول خودت ضعیف. نه نفرین من گیراست نه تو 

اما شک ندارم نفرین حیوونا خیلی گیراست چون زبون بسته هستن و بی گناه 😔