2777
2789
عنوان

با یکی دوست شدم کهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 34 پست
ازدواج با پلیس یا اتش نشان سخته چون ماموریت دارن و ممکنه تو یکی از این ماموریت ها جونشون رو از دست ب ...

اره خودشم میگه وسط حرف زدن میگه من برم ماموریت پاشم تو یه ماموریت داغون شد  ولی در هرصورت همیشه بهش میگم مواظب باشه و... نگرانش هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودشم میگه وسط حرف زدن میگه من برم ماموریت پاشم تو یه ماموریت داغون شد ولی در هرصورت همیشه بهش ...

درکل انتخاب خودته خودت میدونی ولی من گفتم این احتمالم در نظر بگیر

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
خب اگ دوست دارین همو چرا تهش نشه ازدواج ؟

دوست داریم ولی تازه اوکی شدیم خوب زیاد همو نمیشناسیم 

میگم همچیش اوکیه مبره با پلنگا دیگ من نورال ساده بدبختو میخواد چیکار😂

نمیدونم راجبش تاحالا حرف نزدم باهاش اخه میگم انقد همچی تمومه میره با پلنگا دیگ منو میخواد چیکار

اگ میخاس بره با پلنگا  خودشو با تو سرگرم نمیکرد

میخواستم ک اومده با تو

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اگ میخاس بره با پلنگا خودشو با تو سرگرم نمیکردمیخواستم ک اومده با تو

میخوادت

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خوب تو دوستی هدفمند می خوای نه وقت گذرانی برای یه مدت ببین ارزشهای اون تو زندگی چیه شاید اون فقط یه ...

اره دیگ منم حرفم همینه ولی روم نمیشه باهاش مطرح کنم و... 

چرا برعکس عمل نمیکنی؟ وابستش کن ک بیاد بگیرتت😂ولی تا میتونی خودت جلوی خودتو بگیر ک وابسته نشی

والا من فقط تا دوستی بلدم با هرکی حرف زدم واقعا دوسم داشته ها دوست داشتن واقعی ولی جلو نیومده کلا شانس ندارم تو این قضیه😂