baby_girl1 مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2550 عنوان با یکی دوست شدم کهههه | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 34 پست آتش نشانه وضعشونم خیلی خوبه خیلیم خوشگله 🤦🏻♀️همچیش اوکیه خیلی پسر خوبیه یکسره باهم حرف میزنیم زنگ میزنه پیام میده دوستم خیلی ازش خوشش میاد میگه خیلی خوشگله و... جنتلمنه🥺😂 ولی نمیدونم باهاش بمونم یا جدا شم ازش چون میترسم وابسته شم بعدش بهم نرسیم بلخزه که تهش جداییه نمیدونم چیکار کنم🤦🏻♀️دوستم میگه نکن حیفه خیلی خوبه از هر نظر ولی خوب میترسم وابسته شم همشم زنگ میزنه پیام میدیم بهم و... 1403/04/31 | 11:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوجملتون عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 6081 والا من فقط تا دوستی بلدم با هرکی حرف زدم واقعا دوسم داشته ها دوست داشتن واقعی ولی جلو نیومده کلا شا ... از الان تز منفی نده برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
baby_girl1 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 2550 اگ میخاس بره با پلنگا خودشو با تو سرگرم نمیکردمیخواستم ک اومده با تو نمیدونم اینم حرفیه اولش فک مبکردم ازوناییه که سرسنگینه محل نمیده و... ولی جدی بنده خدا زنگ میزنه ۳ساعتت حرف میزنیم شارژشم تموم میشه شارژ میکیره باز زنگ میزنه
دازقورد عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 4218 اره هستم ولی خدا کنه وابسته نشم اخرش جدا شیم💔🚶♀️ ایشالا بهم میرسین