2777
2789
عنوان

قهر شوهر به خاطر اینکه بهش گفتم هیچ کاری تا به حال برام نکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 53 پست
یکم زیاده روی کردی به نظرم. همون خونه به اسمته یعنی انصاف داره. خیلی از خانما شاغلن هیچی هم به اسمشو ...

نمیدونم شاید من پرتوقع هستم ولی وقتی میبینم دوست همسرم که در شرایط یکسان هستیم برا خانومش طلا و لباس و ارایشگاه و پول کلاس و باشگاه و خرید لوازم خونه رو میده من ناراحت میشم من همه لوازم خونه رو یک به یک خودم خردیم تا حالا حتی یه بشقاب هم برا خونه نخریده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید من پرتوقع هستم ولی وقتی میبینم دوست همسرم که در شرایط یکسان هستیم برا خانومش طلا و لباس ...

بقران شوهر خودمم دقیقا همینه تو ک شوغلی خونه هم داری جدا شو

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...
پس دقیقا پولاش رو چیکار میکنه

اینم بگم هیچ وقت برا خودش خرج انچنانی نمیکنه همه لباساشم من خریدم ولی اینکه با دست خالی شروع کرده و یه بارم ورشکست شده الان 13 سال ما همش چک برگشتی و وام عقب افتاده داریم

عزیزم شما جدا روز اول که باهاش ازدواج کردی متوجه نشدی اینجوریع؟

اوایل اینطور نبود افتاد توخیانت و زیدبازی اینطور شد

تو تلخ ترین خاطره ی قشنگ از همه ی عمر منی...

اسی خودت عقل داری....فهم و درک هم داری ...

وقتی خودت میگی هیچی خرج نمیکنه و همه چی رو دوش تو هست،پس این وسط چیکاره هست؟؟؟وقتی کوچکترین وظیفه ای رو هم که داره رو انجام نمیده و خرج نمیکنه...

اون میگه دست پیش رو گرفته که پس نیفته که داره بهت میگه دلم رو شکوندی!

مقصر خودت هستی که تا به حال سفت و محکم جلوش واینستادی...

در عجبم از بعضی از خانم ها که میگن زیاده روی کردی و نباید داش رو میشکوندی😕نقش زن و مرد این وسط جا به جا شده....بعد میگید باید هنوز مراعات شوهرتو بکنی؟؟!

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
نمیدونم شاید من پرتوقع هستم ولی وقتی میبینم دوست همسرم که در شرایط یکسان هستیم برا خانومش طلا و لباس ...

عوضش خونه به اسمته. نیمه پر لیوانو ببین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اسی خودت عقل داری....فهم و درک هم داری ...وقتی خودت میگی هیچی خرج نمیکنه و همه چی رو دوش تو هست،پس ا ...

عزیزم بلاخره زندگی یه حرمتی داره مخصوصا اینکه بچه دارن حالا چرا میگیم مقصره چون از اول نباید میرفت زیر بار مسولیت و از اول حد و حدود رو مشخص میکرد دلیلشم اینه که آقایون تا میبینن یه خانوم شاغله شاخکاشون فعال میشه و فقط منتظرن ک خانوم خودش بره خرج کنه و خرجی بده ایشونم حتما حتما این کارو کرده و هیچی طلب نکرده و خودش رفته خریده خب مشخصه که اشتباهه الانم ک اشتباه کرده باید بپذیره و با بی احترامی هیچی حل نمیشه باید صحبت کنه اگه حل نشد از طریق قانونی نه طلاق بلکه اجرای نفقه اقدام کنه تا همسرش متوجه وظایفی که داره بشه

غرورش ک له شده چون تو روابط جنسی اصلن خوب نیست و من همیشه سر خورده میشم و به روش میارم و اینکه یه با ...

نمی‌دونم والا ولی احساس میکنم شخصیت ضعیف و سستی داری که نمیتونی درست تصمیم گیری کنی.یا شاید هم اعتماد بنفست پایینه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍