2777
2789
عنوان

قهر شوهر به خاطر اینکه بهش گفتم هیچ کاری تا به حال برام نکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 53 پست
عوضش خونه به اسمته. نیمه پر لیوانو ببین

اونا خونه ندارن و هر ماه هشت تومن اجاره خونه میدن . الان سه ماهه برا خونه گوشت نخریده گیاه خوار شدیم فقط یه وعده غذا میزارم پسرم خونه مادر بزرگشه برا ناهار خودشم سرکار میدن میوه هم کم میخوریم  اخه به روی خودشم نمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس حق ندارهحتی اگه غرورش له بشهادمی که خیانت کنه، هیچ حقی نداره

الان 13 سال من تو روابط مشکل دارم چندین بارم ازش درخواست کردم درست کنه شرایطو چندین بار با روی خوش چندین بار با اعتراض و دعوا ولی خودشو زده به خواب که همه چیز خوبه یه چیز دیگه اینکه من سرطان گرفتم الته درمان شدم و میگم دکترم گفته استرس برا من سمه یه ماه قهر زیاده میگه به من مربوط نیست

یه پیشنهاد میکنم بهت اینکه برو مشاوره اول خودت و بعد دوتایی اگه دوسش داری سعی کن درستش کنی

شهر ما مشاور درست درمون نداره من خیلی وقته می خوام برم مشاور از وقتی خیانت دیدم و بعدشم که درگیر سرطان شدم و درمان  نشد

دقیقا .زن هر چقدرم شاغل باشه نباید جوری نشون بده که از پس هزینه های خودش برمیاد باید پس انداز کنه بر ...

اره پول زن برای خودشه وظیفش نیست که خرج و مخارج خونه و بچه رو بده 

این مردا یکم‌رو میدی بهشون دیگه کارت تمومه

ای که دستت میرسد کاری بکن...