2777
2789
عنوان

این فیلم یک فیلم صربستانی رو دیدین

2090 بازدید | 20 پست

من موندم چرا یه آدم بیمار باید اصلا چنین فیلمی بسازه 

فقط فیلم یه پیام داشت که برای پول نباید هرکاری کرد 

دلم انقد خنک شد کله ی داداشه رو زنه اونجوری خورد کرد عوضی

خیلی فیلم کثیف و جنسی بود بدرد نخور

یک جنایت آمریکایی ببین اون خیلی قشنگ تره براساس واقعیت هم هست

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فیلم کثیف و جنسی بود بدرد نخوریک جنایت آمریکایی ببین اون خیلی قشنگ تره براساس واقعیت هم هست

اصلا عجیب بی محتوا بنظرم باید با سازنده این فیلم برخورد میشد این چ فیلمی بود اخه 

اما یچیزی بگم بنظرم حق زنه این بلا بود چون همسر خودشو ب پول فروخت

داستانش چیه؟

بیین یه مرد که بازیگر فیلمای ناجوره از این کار دست کشیده 

یکی از همکارانش میاد بهش پیشنهاد میده که بیا تو این فیلما بازی کن پول خیلی خوبه توشه خلاصه مرده دودله زنه بهش میکه قبول کن مرده قبول میکنه خو 

کلا اینطور فیلمارو نبین یکی دیگه هم بود هزارپای ادمی بود انگار یه زمانی منم خیلی سرم درد میکرد واسه ...

کاش کامنتت رو پاک کنی  عزیزم که حتی کسی از روی کنجکاوی هم نبینه این فیلمو من قشنگ اون حال بدی که گفتی رو درک میکنم

اصلا عجیب بی محتوا بنظرم باید با سازنده این فیلم برخورد میشد این چ فیلمی بود اخه اما یچیزی بگم بنظرم ...

آره

اون صحنه تجاوز به نوزاد🤢🤮🤮🤮🤮🤮

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

داستانش چیه؟

بعد که میره قرارداد میبنده میگ داستان فیلم چه جوریه کارگردانه میگ مث تمام فیلما نباید بدونی موضوع چیه این مرده دو دل میشه سر اولین فیلمبرداری یه بچه رو میشونن جلوشون اینم عصبی میشه ک من جلوی بچه اینکارا انجام نمیدم ولی خب دوباره انجام میده بعد بهش میگن زنا رو در حد کشت بزن تو رابطه این قبول نمیکنه میخواد فرار کنه که اون کارگردان براش توضیح میذه این قبیل فیلما مشتری خاصی ذاره و همه عموم نمیبینن که بهش یه فیلم به کارگردانی خودش نشون میده که به نوزاد تازه به دنیا اومده تجاوز میشه که چقد این فیلم فروش داشته

خب

خلاصه مرده ک میخواد فرار کنه بهش یه امپول میزنن که در حد جنون اینو تشنه ی رابطه میکنه به نوعی که دیوونه شد خلاصه میبرنش رو کار یه زنو میارن تو حال رابطه بهش میکن این بچشو انداخته دور یه فاحشه است بزنش این هی میزنه هی میزنه بعد دستش تبر میدن سر زن بخت برگشته رو قطع میکنه همونجوری بخ کارش ادامه میده 

و کلی از این صحنه های چندش 

اما در اخر زنو بچه ی خودشو میارن که روشونو پوشندن اینو داداشش تجاوز میکنن به هم زنش هم بچش🥲د