2777
2789

چت ها رو ببینید غافلگیر شدم🤧😂

اصلا شناخت خاصی از اخلاق نی نی یارها ندارم با اینکه ۵ سالی هست تو سایتم😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

خب بنده خداها آدمن ربات که نیستن 🤭

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

راست میگه دیگه بنده خدا 😂

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنده خداها آدمن ربات که نیستن 🤭

بآور کن گاها فکر میکنم هستم😂

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

یکی تایپیک مشکوک زد

گزارش زدم خودم تعلیق شدم که نوشت تهمت

بعد۵دقیقه تایپیک روبقیه گزارش زدن ترکید

درموردچادربود😭😭😭😭😭😭

اصلاخوشم نیومدازقضاوتشون

من همون اول فهمیدم تایپیک هدفدارهستش واونورآبیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یکی تایپیک مشکوک زدگزارش زدم خودم تعلیق شدم که نوشت تهمتبعد۵دقیقه تایپیک روبقیه گزارش زدن ترکیددرمور ...

گزارش بزن نامرتبط اینطوری تعلیق نمیشی

میدونم از این تاپیک ها زیاد هستن

من همیشه ازشون میترسم 😂😂

میترسم تعلیق بشم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

گزارش بزن نامرتبط اینطوری تعلیق نمیشیمیدونم از این تاپیک ها زیاد هستن

آخه به بقیه هشداردادم این مشکوک هستش

البته خداروشکر۹۹٪نی نی سایتی هاباهوشن وسریع میفهمن گزارش میزنن

اون۱٪هم همون اونورآبیهان

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من فقط یبار تعلیق شدم با کاربری قدیمیم 

بحث سیاسی کردم 😁 

البته توی اون کاربری عکس از خونم گذاشته بودم بهتر ک تعلیق شد 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!