2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنمایی کنین

77 بازدید | 14 پست

بچها من یه ازدواج ناموفق داشتم توی دوران نامزدی 

و بعد از چندماه بایه اقایی اشنا شدم که دوسال از خودم بزرگتره و کارمنده که حدودا۲۰.۲۵حقوق میگیره 

منم سال اخر دانشگاهم و این اقا خیلی علاقه نشون داد به درس و سرکار رفتن من تا وقتی که پیاماشو با مادرش دیدم که گفته بود من بگیرمش حقوق داره کمتر کار میکنم و از این حرفا و کلا خیلی براش مهم بود سرکار رفتن من 

جوری که چندبار گفتم من الان دانشجوام و احساس میکنم تو بخاطر شغل میخوای و هی انکار میکنه و ایرار از چهره ام میگیره که صورتت جوش داره بریم دکتر. دماغتو عمل کن

میگفتم که مگه از چهره من خوشت نیومد میگه دوست دارم صد خودت باشی وقتی به خانوادم نشونت میدم 

ادامه اش پست بعدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه وقتی یجوش میزنم یجوری رفتار میکنه ادمو از دنیا سیر میکنه و من بفکر یه کار انلاین بودم که مخالفت میکرد و میگفت نه اصلا زن دستش به پول برسه مردشو هیچ میگیره 

تا بهش گفتم خب پس خودت خرج ماهیانه امو بده یهو راضی شد که باشه کارتو راه بنداز ولی هرچیزی میشه میگه نههه کار کنسله یا من یا کار انلاین

بعد گفتم من فوقش بتونم دماغمو عمل کنم گفت خب منم پول دکتر صورتتو میدم حالا امشب جوش زدم ویدیو کال گرفت دیدم اعصاب خورد و فلان نگو بخاطر جوشه گفت که پول کار انلاینو بیار بریم دکتر پوست بعد من دستم باز شه پول میدم به تو کارتو راه بندازی و جبران میکنم 

منم گفتم ندارم پول من میخوام یه کاری داشته باشم خرج دارم 

میگه مگه خانواده نمیدن گفتم نه الان که خونه ام نمیدن گفت پس باشه من این دوماهو بهت میدم ولی یادت باشه کمکم نکردی پول دکترم قرض میگیرم

چرا 🥲

ببین اولا که طرز فکر اشتباه داره ، داره میگه زنی که دستش به پول برسه مزدشو هیچ میگیره قطعا در اینده نمیزاره کار کنی ... دوم اینکه سرت منت میزاره که میگه من این دوماهو میدم و ... . سوم اینکه خیلی به نظرم با احترام ادم مزخرفیه که به ظاهرت گیر میده . اون تورو همونجوری دیده دیگه حق نداره ایرا بگیره . خسیسم هست .. با چی ای میخوای زندگی کنی میخوای خودتو از چاله بندازی تو چاه ؟

ببین اولا که طرز فکر اشتباه داره ، داره میگه زنی که دستش به پول برسه مزدشو هیچ میگیره قطعا در اینده ...

درمورد کار کردن گفتم که خیلی دوس داره برم سرکار میگه این کار دردسر داره 

درمورد خسیسی هم واقعا نمیدونم پنج ماهه باهمیم ۱۵تومن پول داده بیرون رفتنا اون حساب میکنه کلا لباس برام گرفته 

اگه خسیس بود این کارارو میکرد؟