2777
2789
عنوان

فردا عمل بینی دارم

1148 بازدید | 15 پست

کمی استرس دارم کسایی که عمل کردن بیان لطفا دلداری بدن و بگن چیکار بکنم تا استفراغ اینا نکنم بعد عمل کلا توصیه‌نامه چیه   

خدایا شکرت💚🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد عمل استفراغ کنی بهتره

تا مث من هی کم کم خون بیاد تو دهنت

اصلا ترسی نداره حتی یه ذره

استرس نداشته باش

عین آب خوردنه

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

من انقد خون سرد رفتم اونجا چنتا سوال پرسید دیگه نفهمیدم چی شد

من نمیدونستم چطور بیهوش میشم یه هو امپول زد بم داد زدم آی دستم بیحس شده فلج شدم یه هو دیدم پامم بیحس شدم گفتی پاااام پاااام پااامو حسسسس نمیکنم فلجممم کردیدننن یه هو در همون حالت نیم خیز بیهوش شدم افتادم  قیافه هاج و واج دکترا پیش چشممه

من نمیدونستم چطور بیهوش میشم یه هو امپول زد بم داد زدم آی دستم بیحس شده فلج شدم یه هو دیدم پامم بیحس ...

من ازم داشت اسمم میپرسید کدوم دانشگاه درس، میخونم اینا نمیدونم با دهن باز بیهوش شدم ابروم رفت 

سلام دکترت کیه 

وای خیلی خوبه 

من که عشق کردم اون روز تا میتونی از بیهوشیت لذت ببر 

چقدر دوست دارم ی بار دیگه بی هوش بشم 

اصلا هم درد نداره 

بعد عمل آب میوه باید بخوری 

اونو به زور بخور بالا نیاری

ناشتایی درسته؟

برو دوش بگیر که تا چند روز نمیتونی بری حموم 

موهاتو قبل عمل بباف که بتونی تو کلاه جمعش کنی وگرنه خونی ميشه  

یه کمپرس یخ هم بزار که با خودت ببری ، تو یه فلاکس یا ظرف دوجداره بزار که یخش باز نشه 

اگه معده قوی داری خون رو هضم میکنی و بالا نمیاری اصلا نگران نباش

۲۴ ساعت اول تند تند بستنی بخور ، بستنی شیر دار یا زعفرونی نباشه 

۲۴ ساعت اول باید تند تند کمپرس یخ بزاری 

آب کرفس رو اصلا فراموش نکن ، آب آناناس هم نخور طبعش گرمه 

اگه برات تلخ بود با یکم آب سیب قاطی کن بخور

با شکم خالی نخواب حتما آبمیوه و بستنی بخور تا بالا نیاری

نی هم اصلااااا استفاده نکن با سرنگ ۱۰ میل همراهتو بگو بهت آبمیوه طبیعی بده ، بعدش خودت میتونی با لیوان بخوری ولی اولش با سرنگ بخوری بهتره 

۲۴ ساعت اول کلا خوابی ولی اگه بانداژت خونی شد اصلا نترس همراهت رو آموزش میدن که هر ۳ ساعت عوضش کنه 

امممم دیگه به ذهنم نمیرسه....😖