2777
2789
عنوان

شوهر مغروری که حاضر نیست معذرت بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 23 پست
چقدر شبیه همیمفرقمون اینه که اصلا با بابام دهن به دهن نمیشدماصلا نپرسید ازدواج کردی چیزی با خودت برد ...

کار خوبی میکزدی منم دیگ باش دهن به دهن نمیشم زور گو و بی منطق هست خدااارشکر در مورد ازدواجم به حرفش گوش ندادم وگرنه همش میگف با این پسر ازدواج نکن و فلان الان همون پسر بیشتر از اون هوامو داره اینم حسودیش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خوشبخت بشی عزیزمخوشحالم که همسر خوبی نصیبت شده

نامزد کردیم عزیزم یه ماه دیگ عقدم هست میدونم هل پوچ هم بهم نمیدن و ابروم میره ولی مهم نیست برام انگار وجود ندارن تاپیک یکی مونده به اخری رو بخون ببین چقدر بدبختم .

موفق باشی گلم خدا به دلت ارامش بده

ده سال بهش اقتدار ندادی و خب تبدیل به یک وحشی عقده ای شده ، سرچ کن همسرداری مومنانه ایتا برو کانالش.... ببین چجوری همون مرد کم هوش می‌تونه تورو به عرش برسونه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
تا گفت طلاقت میدم بگو همین الان برو دادگاه بدووووووووووو

از اول عروسی تا الان همینو میگه 

یبارم جدی بهش گفتم توافقی جدا بشیم دیگه نمیکشم

من رعایت مادر و مدرشو میکنم که استرس براشون سمه

ده سال بهش اقتدار ندادی و خب تبدیل به یک وحشی عقده ای شده ، سرچ کن همسرداری مومنانه ایتا برو کانالش. ...

حالم از کلمه اقتدار بهم میخوره

مردی که داد میزنه فحش میده بی منطقه خودش برای خودش اقتدار نمیزاره

اصلا شخصیت نداره

حالم از کلمه اقتدار بهم میخورهمردی که داد میزنه فحش میده بی منطقه خودش برای خودش اقتدار نمیزارهاصلا ...

تو باید بهش شخصیت بدی ،عزیزدلم تا دست روی زانوت نذاری بخاطر زندگیت به خودت فشار نیاری متاسفانه زحماتتون برای فرزندانتون هم از بین میره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی