2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم به خودم نرسم

285 بازدید | 18 پست

شوهرم خیلی دوست داره ظاهرم مرتب باشه.

مامانم سرطان داره مثلا بیماری خاموش شده بود ولی دو ماهه حالش بده نمیتونه راه بره غذا بخوره افتاده رو تخت،منم دو ماهه اومدم خونشون میمونم چون خونه خودم دوره به اینجا نمیتونم برم بیام.

نوبت ترمیم ناخن و مژه هام نرفتم،اصلاح نرفتم،به پوستم نمیرسم،آرایش نمیکنم میگم وقتی مامانم تو این حاله چه معنی میده به خودم برسم اگه بخوام به خودم برسم حس بیخیالی و عذاب وجدان میکنم،حتی شیو هم نمیکنم چون شوهرم خونه خودمونه هفته ای دو بار در حد ناهار و شام خونه مامانم میبینمش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی،پس واقعا حق دارم،اولش گفتم شاید خیلی زندگیو به خودم دارم سخت میگیرم

حق داری منم مادرم راه نمیره نمیتونم کاری کنم دو دهفتس اینجام واقعن غم دارم خونه خودم نمیتونم برم بیام منتهی مردا اصن درک نمیکنن

با ناخن و مژه اینا ک‌موافق نیستم ولی حموم و شیو و لباسای مرتب رو انجام بده بعد ی فکری هم ب خونت کن ش ...

چجوری عزیزم کسی نیس ب مادرامون برسه شب شاید مادر چیزی خاس راه ک نمیتونه بره درد داره چیکار کنم یعنی نمیتونن یه مدت درک کنن مگ ما توخوشی هسیم

مرسی،پس واقعا حق دارم،اولش گفتم شاید خیلی زندگیو به خودم دارم سخت میگیرم

البته اصلاح صورت و شیو رو انجام بده. برای روحیه خودت خوبه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...