2777
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 375 پست
فردا بیدار شدم میام جواب میدم الان حسم داغونه😁❤❤🩵🩵

عزیزم میشه خواهش کنم در مورد منم بگی؟ آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ ازدواجمون عاشقانه هست؟ کی ازدواج میکنیم؟ به جایگاه مالی و اجتماعی خوبی میرسم در آینده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

لطفا

برا من بگید،بدجور اوضاع مالیمون داغونه دیگه دیوونه شدم شوهرمم بیکاره دیگه کم کم دارم مریض میشم از شدت فکر و خیال

یه پولی قرار بود دوماه پیش برامون بیاد ولی نیومد هنوزم گیره،

بفرما

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ککی ازدواج میکنم

با کسی که روش کراش زدی یا میزنی 

و مشخصات اون هم قدش متوسطه مو های پر پشتی داره و اندام ورزشکاری داره تقریبا 

و خودت هم خوش صدایی و ازخودت خیلی وقت ها ناامید میشی فکر می کنی خدا صداتو نمیشنوه و اندامت تقریبا تو پره و چشم و آبروی زیبایی داری عاشق طبیعت و گردشی و عاشق خریدی و مسافرت رو خیلی دوست داری و خونگرم و مهربونی

من کی ازدواج میکنم اول اسمش دوست پسرم یا کس دیگه

عزیزم من احساس میکنم اون ولت میکنه و با یه فرد مورد نظر خودت ازدواح می کنی و از نظر موقعیت شغلی خوبی خواهد داشت و خانواده ی با اصالت هم داره 

و اون کاری مورد نظرت هست رو شروع کن البته اینو حس کردم  و اینکه عاشق دریا و ساحلی و رنگ ابی و زرد رو خیلی دوست داری

سلام گلم ببخشید اگه میشه بگو کی با همسر آینده ام آشنا میشم؟ چطور میفهمم این آقا همسرمه؟

حدودا دو سه سال دیگه در دانشگاه باهاش آشنا می شی و اینکه احساس می کنم حدودا ۱۷ ۱۸ سالت باشه و میان گرایی و اهل گردش و تفریحی و رنگ های شاد رو خیلی دوست داری قدت متوسطه و عاشق خرید هستی

سلام قشنگم صبت بخیربنظرت من تا کی باردار میشم؟؟🥺🤍و فکر می‌کنی جنسیتش چیه؟

عزیزم تا آخر امسال  احتمالا دختره خیلی هم زیبا خواهد بود و خوش قدم و امسال خیلی از مشکلاتتون حل میشه و ناامید نباش تو خیلی قوی هستی 

احتمالا کارمنده یا توشرکت داره یا کار میکنه عزیزم و حدودا دوسال دیگه و اینکه روی استعدادت تمرکز کن ا ...

با ع ازدواج میکنم ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

احتمالا کارمنده یا توشرکت داره یا کار میکنه عزیزم و حدودا دوسال دیگه و اینکه روی استعدادت تمرکز کن ا ...

منم میگی

چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 

خدایا شکرت💫🌱🧡