2777
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 375 پست

بچه ها بقیه ذو فردا جواب میدم مرسی که تاپیکو داغ کردین😍😂❤

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بیدار شدم میام جواب میدم الان حسم داغونه😁❤❤🩵🩵

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

ببخشید عزیزم میشه فردا جوابتون رو بدم؟ الان خوابم میاد ممکنه درست در نیاد❤❤❤

عزیزم صحبت به خیر باشه الان شما چون این پیامو صبح میخونی لطفا همین صبح جواب بده😂🤦🏻‍♀️

ببخشید وقتتو میگیرم شرمندتم اگر جوابمو بدی یک دنیا ممنونت میشم کلی دعات میکنم🥺❤️

میشه بهم بگی اونی که بهش فکر میکنم متقابلا دوسم داره یا نه؟چکم میکنه؟کی برمیگرده

بازم ببخشید🥲❤️

فردا بیدار شدم میام جواب میدم الان حسم داغونه😁❤❤🩵🩵

علیرضا دوسم داره؟

میاد همو ببینیم؟

توروخدا از منم بگو🥲

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
کم سنی قدت متوسط موهات حالت داره تقریبا بلنده چشات زیباست همه اینو میگن و احتمالا قهوه ایی هست عاشق ...

سلام قشنگم صبت بخیر

بنظرت من تا کی باردار میشم؟؟🥺🤍و فکر می‌کنی جنسیتش چیه؟

بچه ها اگه کسی رو جا انداختم بگه بهم،، ببخشید🌿🌿🌿

برا من بگید،بدجور اوضاع مالیمون داغونه دیگه دیوونه شدم شوهرمم بیکاره دیگه کم کم دارم مریض میشم از شدت فکر و خیال

یه پولی قرار بود دوماه پیش برامون بیاد ولی نیومد هنوزم گیره،هرچی فالم میگیرم‌میگن درست میشه ولی نمیشه