2777
2789
عنوان

حس ششم🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 375 پست
جدی هستی اهداف خودتو داری مغروری موهات لخته چشمات درشته ۳ روز دیگه حرف میزنین

مرسیی عزیزمم خدا خیزت بده

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بگو م بهم برمیگرده ؟؟ از ظاهر و اخلاقش بگو

آره برمیگرده ولی باید صبور باشی

مو مشکیه چشماش قهوه ای تیره و قد متوسط تقریبا بلند داره مغروره به خودش و اگه فکر کنه آویزونشی سریع ولت میکنه

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

عزیزم من چطوری با همسرم آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

ازدواجت غریبه ست احتمالا ظاهر و چهره ی زیبایی داره قد بلنده باکلاسه وضع مالیش اوکیه

الان کسی توی زندگیشه ؟؟ از اخلاق و ظاهر خودمم بگو کی ازدواج میکنم ممنون

نه کسی نیست تو زندگیش

اخلاقت بدک نیست شک داری به همه چیز از حیوانات میترسی پوستت سبزه ست و ابرو مشکی هستی موهات بلنده

بنطرت این ماه پریود میشم یا باردلرم? اگ پریود میشم احتنال بارداری کدوم ماه بیشترهm

پریود میشی

شهریور و مهر احتمالش زیاده

میشه برا منم بگین طلاقم چی میشه آخرش؟! مهریه مو میتونم بگیرم؟

آره میگیری