لیلی_سین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1414 عنوان دوستم متاهله ولی حس میکنم افسردس حوصله نداره چجوری کمکش کنم 101 بازدید | 3 پست حس میکنم از اردواج پشیمونع و چندباری غیر مستقیم اشاره کرده ک تو مسائل جنسی مشکل دارن طلاق نمیگیره نمیخواد اصلا بهش فکر کنه چون شوهرش آدم درستیه من فکر میکنم بخاطر افسردگیه 1403/04/31 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qrs13 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 948 نمیشه سریع نظر داد .چند سال اول ازدواج پر از دعوا و عدم تفاهم هست تا به درک متقابل از هم برسن .حتی گاهی کتک کاری هم پیش میاد .
لیلی_سین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1414 نمیشه سریع نظر داد .چند سال اول ازدواج پر از دعوا و عدم تفاهم هست تا به درک متقابل از هم برسن .حتی گ ... ۵ ساله ازدواج کردنتازگیا افسردگیش شروع شدهالبته من فکر میکنم افسردس چون خیلی ناراحت و بی حوصلس
qrs13 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 948 ۵ ساله ازدواج کردنتازگیا افسردگیش شروع شدهالبته من فکر میکنم افسردس چون خیلی ناراحت و بی حوصلس والا من بیشتر از اینم دیدم طول کشیده و بچه هم داشتن . تا طلاق میش رفتن و برگشتن بعد کم کم فهمیدن چطور با هم کنار بیان . مهم تر از عشق و عاشقی .کنار اومدن با یه موجود عجیب و غریب از یه خانواده متفاوت .و زندگی کنار اون .