2777
2789
اره من هیچوقت فکر نمی‌کردم تهش اینطوری بشه شوهرمو دوست دارم اونم همینطور ولی یکسری مشکل هست که درست ...

درکت میکنم عزیزم واقعا از ی جایی به بعد دوست داشتن و علاقه دیگه هیچ تاثیری نداره تو رابطه بنظرم مهم ترین مسائله تفاهم داشتن و درک کردن همه تو زندگی مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلشم بگو منم خیلی دو دلم موندم بخدا چیکار کنم

دلیلش همسرم یه روز خوبه یه روز بد زود جوشه یوقتایی خسیسه یوقتایی دیگه خوبه هر چه بهش بگم انجام بده یه بار انجام میده ده بارش نه با بچه هام هم همینطوره یه روز خوبه یه روز نه دخترام باهاش دوست نیستن اصلا 

تو بچه داری اصلا کمکم نکرد اصلا درکم نمیکنه 

اصلا دوستش ندارم ولی الکی میگم دوستش دارم دلسردم نسبت به زندگیم اگر یک ماهم نباشه منو بچه هام راحتریم و آرامشمون بهتره چیزی بخره حتما منتشو میزاره سرت 

ولی خودش فکر میکنه مرد خوبیه در صورتی که واقعا نیست خیلی چیزایی دیگه هم هست 

بچه هام هم اسیب دیدن توی این زندگی دختر بزرگم به شدت خجالتی و کم روئه دلم میسوزه بحالش 

درکت میکنم عزیزم واقعا از ی جایی به بعد دوست داشتن و علاقه دیگه هیچ تاثیری نداره تو رابطه بنظرم مهم ...

دقیقا بخدا خیلی آدم محترمی ولی خب یه مشکل بزرگ داریم ؛ خانوادش خیلی خوبن یعنی بخدا مادرشوهرش بفهمه قهر اومدم خ مادرم پدرشو در میاره از همه لحاظ خوبن بجز‌همون مشکل امشب قهر کردم اومدم خ مادرم نگفتم به مامان بابام چیزی گفتم اومدم چند روزی بمونم خدا شاهد پاشد اومده گرفته تو اتاق پیش‌من خوابیده میگم برو نمیخوامت دیگه تمومش کنیم انگاااار ن انگار خسته شدم دیگه نمیخوامش 

دلیلش همسرم یه روز خوبه یه روز بد زود جوشه یوقتایی خسیسه یوقتایی دیگه خوبه هر چه بهش بگم انجام بده ی ...

عزیزم کاملا درکتون میکنم نمی‌دونم چرا مردا این مدلی شدن من بچم خیلیییییی وابسته باباشه خیلییی دوسش داره بخدا بیرون بریم دوتایی باباش نباشه یه بستنی هم نمیخوره میگه بابام نیست حال نمیده من با این شرایط چه طوری جداش کنم از باباش خیلی سختههههه

دقیقا بخدا خیلی آدم محترمی ولی خب یه مشکل بزرگ داریم ؛ خانوادش خیلی خوبن یعنی بخدا مادرشوهرش بفهمه ق ...

میفهممت عزیزدلم منم مشکل تو رو دارم اما واقعا به این نتیجه رسیدم که در قبال بچم مسئولم و اونو به این دنیا اواردم حداقل خودم که حالم خوب نیست نزارم بچمم مثل خودم عذاب ببینه😞

استارتر دلیل خودت برای پشیمونی چیه؟مشکلتون چیه

من همسرم بدون اطلاع من کلی پول سرمایه گذاری کرد جایی بیشترش هم با وام اینا بود که باید الان قسط بده متاسفانه سرمایه گذاری بدون فکر اشتباه بود تمام پولش از دست داد ما موندیم کلیسایی بدهی قسط (بدتر از همش می‌دونی چیه اینکه من نمیدونستم بدون مشورت با من کرده این خیلی زور داره منو آدم حساب کرده بیاد مشورت کنه الان ما موندیم کلی بدهی ....

خیلی ناراحت شدم براتون اگه ناراحت نمیشی چرا جدا نمیشید

چون یه پسر ۶ساله دارم و یه دختر دوساله و خونه و ماشین بنامم هستش و نمیخوام فعلا تا وقتی که به نقطه امن حداقل مالی برسم و اینکه یه روز بده دوروز خوبه منم یادم میره هی میگم دیگه خوب میشه ولی سری بعد میبینم باز دوباره همون اوسکول قبلیه 🤕

میفهممت عزیزدلم منم مشکل تو رو دارم اما واقعا به این نتیجه رسیدم که در قبال بچم مسئولم و اونو به این ...

وای بچه من خیلی وابسته پدرشه‌ خیلی زیاد بشدت هم احساساتی حساس موندم بخدا چیکار کنم خیلی تو فشارم خیلی زیاذ

عزیزم کاملا درکتون میکنم نمی‌دونم چرا مردا این مدلی شدن من بچم خیلیییییی وابسته باباشه خیلییی دوسش د ...

سخته خدایش خیلی من دخترام براشون مهم نیست چون زیاد غر میزنه رو سرشون 

ولی پسرم دلتنگشه مثل پسر شما چون وابسته ای باباشه دو ماه دیگه پسرم میشه ۴ سال الان دو روزه رفته سر کار پسرم همه اش میگه چرا بابایی نمیاد