2777
2789
میفهممت عزیزدلم منم مشکل تو رو دارم اما واقعا به این نتیجه رسیدم که در قبال بچم مسئولم و اونو به این ...

درسته بچه طلاق خیلی بده جاری من بچه طلاق هستش در حال حاضر اصلا اصلا مادر خوبی نیست با اینکه با مادرش زندگی کرده اصلا مادری نمیدونه و خیلی عقده ایه خواهرش هم هار شده کلا.همسایه مون هم که بچه طلاق خیلی عصبی هستش با اینکه دختره 

سخته خدایش خیلی من دخترام براشون مهم نیست چون زیاد غر میزنه رو سرشون ولی پسرم دلتنگشه مثل پسر شما چو ...

پسر منم همینه دیروز دوتایی با پسرم رفتیم پارک هزار بار گفت با بابا بیشتر خوش میگذره چرا بابا نمیاد زنگ بزن بابا هم بیاد ؛ امروز بعدازظهر خوابیده با گریه بیدار شده میگه خواب دیدم بابا نیست 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بچه طلاق خیلی بده جاری من بچه طلاق هستش در حال حاضر اصلا اصلا مادر خوبی نیست با اینکه با مادرش ...

میگم همه ی بچه های طلاق بد هستن وای خب برای بچه خیلی سخته بنظرم خیلی ضربه میخوره ولی خب یه وقتایی واقعا طلاق راه نجات

دقیقا حرفتون درسته و بنظرم بچه اگر دختر باشه ده برابر ضربه میبینه متاسفانه

نمیدونم والا دختر منم صبح ها پامیشه اول میپرسه بابایی کجاست.

تا ببینیم پیشونی مارو کجا میشونی 🫤

پسر منم همینه دیروز دوتایی با پسرم رفتیم پارک هزار بار گفت با بابا بیشتر خوش میگذره چرا بابا نمیاد ز ...

الهی 😥 کاش با آدم درستش ازدواج میکردیم که همیشه خوب بودن نه یه روز خوب یه روز بد که اینجوری از زندگی زده بشیم و بچه هامونم عذاب بکشن 

شما هم پشیمونی؟؟بخدا همسر خوب واقعا واقعا یه نعمته...ان شاالله خدا بحق امام حسین گره از زندگیت‌باز ک ...

الهی آمین 🙏🏻 انصافا همسرم آدم خوبیه پدر خوبیه ولی اینکه اینطوری خودسرانه بدون مشورت با من کار انجام داده خیلی زور داره تهش کلی قسط بدهی مونده برام 

الهی 😥 کاش با آدم درستش ازدواج میکردیم که همیشه خوب بودن نه یه روز خوب یه روز بد که اینجوری از زندگ ...

من که ناراحتم برای بچم خیلی زیاد بخدا اصلا خودمو فراموش کردم تنها دغدغه م پسرمه 😭

من همسرم بدون اطلاع من کلی پول سرمایه گذاری کرد جایی بیشترش هم با وام اینا بود که باید الان قسط بده ...

این بدبیاریه نبایدسرزنشش کنی 

مردا خودشونو عقل کل میدونن مشورت نمیکنن 

دلیلت واسه پشیمونی خیلی کوچیکه

الهی آمین 🙏🏻 انصافا همسرم آدم خوبیه پدر خوبیه ولی اینکه اینطوری خودسرانه بدون مشورت با من کار انجا ...

اگر فقط مسئله پوله که رضایت بده ولی نه به آسانی مثلا بگو باید وکالت طلاق بدی من و اگر ندی من دیگه برنمیگردم و قول بدی دیگه دست از پا خطا نمیکنی