2777
2789
عنوان

چرا اینجا همه مظلومن 😐

150 بازدید | 16 پست

اینایی که اینقدر مورد ظلم قرار گرفتن

همش تاپیک میزنن ما بدبختیم بیچاری ایم حقمونو خوردن

دقیقا تو جامعه کیا هستن

چرا ما نمیبینیم تو دنیای واقعی

والا تو خیابون که هر کی رو میبینیم انگار گرگ وال استریته

یا دارن چپ چپ نگات میکنن یا حال ندارن جوابتو بدن یا بی تربیت و بی ادبن یا عصبانی ان

یا از روی حسادت دارن بد نگات میکنن

چرا اینجا اینقدر مهربون هستین پس؟

فامیلا هم که همه به درد نخور و عوضی

البته میدونم فامیلای همه اینطور هستن

فقط نمیدونم اون بدا تو نی نی سایت دقیقا کجا قائم شدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من نیستم😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مظلوم نیستم تازه کلی هم اینجا دعوا کردم  

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

همه ی اونایی ک میگید عصبین یا چپ چپ نگاه میکنن شب ک میشه میان نی نی سایت و خود مظلومشون رو اینجا نشون میدن 

چون دوست ندارن تو دنیای واقعی کسی واقعیتشون رو بفهمه 

آدما فقط یه وجه ندارن..‌

ولی بنظرم وقتی حالمون بده بهتره ک تو محیط عمومی پخشش نکنیم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

ببین به نظر من همه یه روی اروم مظلوم و مهربون دارن ولی تو جامعه واقعی ناخوداگاه یا مجبوری روی خوب نشون نمیدن اما اینجا کسی که کسبو نمیشناسه همه خیال راحت و بدون ترس روی خوبشونو بهم نشون میدم

چون که همه مجبوریم ماسک شجاعت و قدرت و نترس بودن به صورتمون بزنیم تا گرگ نخوردمون. اینجا همه واقعی ه ...

بهتره در عین اینکه شجاع و قدرتمند هستیم مهربون بودن هم یاد بگیریم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

سوشال مدیا مثل ویترینمونه

معلومه سعی میکنیم بهترین چیزارو بذاریم توش

و قسمتای منفیو قایم کنیم

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
اینجا هر کسی قضیه رو از دید خودش تعریف میکنه نمیاد ایرادهای خودش رو بگه که .برای فهمیدن اصل ماجرا با ...

بخاطر همین منظورم بیشتر این بود نمیشه اینقدر دلسوزی کرد که یه عده میکنن