2777
2789
بابا اینا میمونن خب بعد همشم درمورد ینفر نوشتم چیکار کنم حالا

وقتی از اون فرد مینوشتی باید اینجاشم فکر میکردی

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

بیا تاپیکم دقیقا همین جریانه مونا تهرانی رو تگ کنید 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شناخته شدم 

الان با کاربری دوم اومدم 

عکس گذاشتم به خدا 

به محضی که عکس گذاشتم

چند از اقوام شوهرم پریدن تو تاپیک

از شانسم تو تاپیک در مورد خودکشی پرسیده بودم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
منم شناخته شدم الان با کاربری دوم اومدم عکس گذاشتم به خدا به محضی که عکس گذاشتمچند از اقوام شوهرم پر ...

همیشه انتظار داشته باشین گه وقتی شما نی نی سایت عضوی ممکنه تمامی اقوام هم عضو باشن

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
تاپیک سیاسی بزن کاربریت میترکه

نمیترکه همه تایپیکا

میمونن فقط تعلیق دائم میشن

وای خواهر😶

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به خدا فکر میکنم این یکیو هم شناخته شدم یا حداقل یکی آمار میده به شوهرم 

چون حرفایی که اینجا میزنم یه دفعه شوهرم دقیقا مثل همون رو میگه جا میخورم فقط

ولی به رو خودم نمیارم

همون موقع که تاپیک زدم برای طلاق و فرار و این چیزا

چند روز بعدش یه دفعه شوهرم گفت 

می‌دونم بعضی وقتا فکر طلاق میزنه به سرت 

اصلا قلبم وایساد 

خشکم زده بود هیچی نمیگفتم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
خخخخ فکر نمیکردم انقد فامیل فضول داشته باشم

عزیزم شما جای عمومی تایپیک میزنی 

وقتش شما عضوی انتظار اینکه کل فامیل عضو باشن رو داشته باش