2777
2789
همیشه انتظار داشته باشین گه وقتی شما نی نی سایت عضوی ممکنه تمامی اقوام هم عضو باشن

به خدا من دیدم همه عکس میذارن هیچ مشکلی پیش نمیاد 

از شانس من همین عکسمو گذاشتم 

یه دفعه دیدم نوشته

عهههه......تویییی؟ این کاربری تو بوده ؟؟ 

تو هم عضو نی نی سایتی ؟

یعنی مردم فقط 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شوهرت تاپیکاتو میخونه خب

شوهر من اصلا معنی نی نی سایت نمیدونه 

یعنی جدیدا بهش گفتن که هنوزم نمیدونه چطوری هست 

و اینکه کلا فکر میکنم یه نفر فقط منتظره من تاپیک بزنم 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️به خدا فکر میکنم این یکیو هم شناخته شدم یا حداقل یکی آمار میده به شوهرم چون حرفایی که ...

هکت کرده😶

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
به خدا من دیدم همه عکس میذارن هیچ مشکلی پیش نمیاد از شانس من همین عکسمو گذاشتم یه دفعه دیدم نوشتهعهه ...

خاااااااک🤕

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
سیاستشو بلد باشیبهترم میشه 😂همسر منکه یه مطیع وعاشق پیشه وعالی شدهحیف من دیگه خستم💔

دقیقا داره قلقش دستم میاد 

به محبت خیلی بیشتری نیاز داره 

خودش گفت خیلی سردی 

گفت اصلا مهر و محبت نداری 

🥲😂

عزیزم انشاالله مشکل شما هم حل میشه 🥺❤️

دقیقا داره قلقش دستم میاد به محبت خیلی بیشتری نیاز داره خودش گفت خیلی سردی گفت اصلا مهر و محبت نداری ...

وای چقد اینا عین همن

هرچی محبت میکنی بازم کمه براشون😂

فدای تو همچنین شما🌹

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...