2777
2789

من پدر مادر ندارم با مادربزرگ پدری زندگی میکنم خودمم معلمم ولی به جرعت میتونم بگم ۸۰ درصد پولم صرف خانواده میشه پس اندازی ندارم 

از پول هایی که از کلاسخصوصی در میارم هر هفت هشت ماه یکبار در حد ۴/۵ تومن میدم وسایل خونه البته ساده و دم دستی میخرم که بمونه من با اون پول نه میتونم طلا بخرم نه چیزی (هر وقت طلا گرمی بفروشم بازم اجناس گرونن) 

نه بخاطر این که ازدواج کنما فقط بخاطر این که مامانجون بیمار سرطانیه فردا نباشه من با یه خواهر معلول شاید یه سوییت با کمک کسی گرفتم چند تا دونه وسیله داشته باشم 

حالا ازدواج‌کنم که چه بهتر 

بنظرتون اشتباه میکنم ؟

دیگه نخرم؟

هرچند نخرم اون پول همینجوری پودر میشه

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخر اشکال نداره کم کم میخری ولی حتما بخر

اخه تاپیک قبلیم گفتن نخر قدیمی میشه در حالی که من خیلی ساده میخرم ولی گفتم شاید اشتباه میکنم

لوازم خونه همون ساده و دم دستی بخر ولی بقیه شو طلا بخر همون پس انداز میشه واست

طلا بنظرم باید بدون اجرت اینا بگیری سود کنی که پول زیادی میخواد 

و قبلا امتحان کردم زود میفروشم

اخه تاپیک قبلیم گفتن نخر قدیمی میشه در حالی که من خیلی ساده میخرم ولی گفتم شاید اشتباه میکنم

چیزایی که ممکنه قدیمی بشه رو فعلا نخر

اول لوازم برقی های کوچیک آشپزخونه بخر

قابلمه بخر پتو بخر

در آخر ظرف و ظروف

بسپرش به خدا...🌿🤍

چیزایی که ممکنه قدیمی بشه رو فعلا نخراول لوازم برقی های کوچیک آشپزخونه بخرقابلمه بخر پتو بخردر آخر ظ ...

اره پتو چند تا گرفتم و قابلمه قاشق چنگال ساده امروز یدونه ست عذا خوری دیدم خوشم اومد گرفتم ۲۴ تایی بود یه تومن