2777
2789
عنوان

❌بنظرتون دختری که تو شرایط منه جهیزیه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 31 پست
اخه تاپیک قبلیم گفتن نخر قدیمی میشه در حالی که من خیلی ساده میخرم ولی گفتم شاید اشتباه میکنم

هیچی نخر

طلابگیر

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو چه دیدی شاید یکی پیدا شد از شهر دور بودیا طرف مقابل درک کرد و خودش یا باهم گرفتین

نمیدونم فکر کنم خودم خیلی متعصبم دوست ندارم برام هزینه کنن که بعد فکر کنم که منت میخواد بشه البته من خیلی حساسم سر یسری موارد و کلا ارزش خانوادم سر همینم هیچ خواستگاری رو قبول نمیکنم فعلا 

باز توکل به خدا

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 
پارسیان هم خوبهطلا ریز بدون اجرت هم میتونی بگیریشاید خواستی ماشین بخرییا پول پیش بدیطلا بهتره تا وسی ...

اخه با نزدیک ۴ تومن اونم هر هفت هشت ماه چجوری 

من گاهی ماهانه فقط سی هزار تومن پس انداز میتونم بکنم اصلا نمیرسه 

خیلی دوست دارم ماشین بتونم بخرم ولی اخه چجوری 

همه سرمایمو‌ پارسال برای درمان خواهرم دادم هنوزم قسط میدم دریغ از ذره ای تغییر

اخه با نزدیک ۴ تومن اونم هر هفت هشت ماه چجوری من گاهی ماهانه فقط سی هزار تومن پس انداز میتونم بکنم ا ...

منم چند ساله شاغلم

پولامو تا طلا تقریبا ثابته توی حسابی که روش وام میدن نگه میدارم یه مقداری که شد هرچی طلا دستم اومد میخرم

اگرم بازار خیلی صعودی بود در لحظه میخرم

همون کوچیکا بعد از یه مدت یه رقم خوبی میشه

منم چند ساله شاغلمپولامو تا طلا تقریبا ثابته توی حسابی که روش وام میدن نگه میدارم یه مقداری که شد هر ...

به شدت سستم زود میفروشم مثلا بابام اومد پارسال گفت اجاره خونمو ندارم زنم انداختتم بیرون گردنبندمو دادم خیلی اشتباهه ولی نمیتونم 

نمیدونمم چیکار کنم دست خودم نیست 

گاهی حالم از خودم بهم میخوره 

شما بهترین کارو‌ میکنین پس انداز خیلی خوبه 

میدونم بانکم بذارم میرم برش میدارم تو کوچک ترین مشکل خودمو میشناسم اونه یچیزی میخرم که بمونه حداقل 

شایدم اشتباهه 

قبل شاغل شدنت کی خرجتونو میداد؟ خرج خواهرت خودت مادربزرگت

پدربزرگم که دوسال فوت شده حقوقش دست مامانجون اصلا ازش خرج نمیکنه که حتی هزار تومن

به شدت سستم زود میفروشم مثلا بابام اومد پارسال گفت اجاره خونمو ندارم زنم انداختتم بیرون گردنبندمو دا ...

بانک ملی طلا میگیره  وام میده اونطوری به هیچ عنوان نمیتونی زودتر از موعو طلاتو برداری

من امروز طلافروشی بودم یه نفر اومد سکه ۲۰۰ هزار تومنی خرید. ۵۰ سوت بود

قبل شاغل شدنت کی خرجتونو میداد؟ خرج خواهرت خودت مادربزرگت

همیشه مشکل با بابابزرگم سر همین بود دعوا میکرد که چقدر جیزایی. که میخرمو‌قایم‌ میکنی همیشه خوراکی خواهر معلولمو جدا میخرید بعد فوت من نتونستم مثل اون بهش برسم دانشگاه بودم سه هفته گشنه موند وقتی که اومدم پیشش تشنج کردو همه چیز بدتر شد…

بانک ملی طلا میگیره وام میده اونطوری به هیچ عنوان نمیتونی زودتر از موعو طلاتو برداریمن امروز طلافرو ...

اره میدونم ولی از حقوقم چیزی نمیمونه که قسط بدم 

البته همون پروسه که پول و طلا رو‌جمع کنم و بتونم بذارم بانک خودش سخته

اره میدونم ولی از حقوقم چیزی نمیمونه که قسط بدم البته همون پروسه که پول و طلا رو‌جمع کنم و بتونم بذا ...

من خودم تا حالا نذاشتم

فکر کنم قسط نداره

کل پولی که بهت داده با سودش رو سرسال ازت میگیره

چندبار هم میتونی تمدید کنی