2777
2789
عنوان

تجربه سفر من به همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 17 پست
باباطاهر قدیما خانواده زیاد میرفتن یه چند وقتیه بخاطر مصرف برق ظلماتش کردن پارکای دیگه هم اومده خود ...

سلام ممنون از پیشنهادت ما برای عید نوروز اومده بودیم 

شلوغ بود

با این حال معتاد افتضاح بود واقعا روی زمین پر سرنگ در حال مصرف خرید و فروش همه اینا با ی نگاه قابل مشاهده بود خود پارک خیلی قشنگ بود ولی معتاد فراوان بیشتریام موتور داشتن دلم برای مردم عادی سوخت 

واقعا موندم مسئولی نداره اونجا مدیریت کنه

من این منظره رو فقط تهران دیده بودم 

سلام ممنون از پیشنهادت ما برای عید نوروز اومده بودیم شلوغ بود با این حال معتاد افتضاح بود واقعا روی ...

خواهش میکنم ❤️

آره واقعا

متاسفانه همدان کار کمه جوونای زیادی بیکار و معتاد شدن و خب همینم تعداد معتادارو بیشترم میکنه و تازه از قدیمی ها هم همه مصرف تریاک و قلیان یکی از تفریحات مورد علاقشون بوده اینو به بچه هاشونم انتقال دادن و حالا این وضعیتمونه همونطور که اسی میگه هرجا دو سه تا خانواده برا تفریح دور هم جمع میشن بساط قلیان به پا میشه😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز ببخشید سوال

به کار فروش آنلاین علاقه داری؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی