2777
2789
عنوان

تجربه سفر من به همدان

1443 بازدید | 17 پست

اول باید بگم حواستون به دست اندازه‌های سطح شهر باشه که آنقدر زیاده که ماشین رو داغون می کنه

دیدن غار علیصدر رو در اولویت قرار بدید 

لالجین به پیشنهاد بچه های این سایت به مغازه خاکاب رفتم و از خریدم راضیم

گنج نامه هم باصفا بود

عباس آباد بی نهایت کثیف بود و جای تأسف داره که به فکر نظافت اونجا نیستن

هگمتانه بی سر و سامان بود کسی برای توضیح نبود و موزه هم بسته بود . اصلا اون چیزی که فکر می کردم نبود

از آرامگاه بوعلی حتما دیدن کنید.

برای خرید سوغاتی پذیرش رو انتخاب کردم و راضی بودم

میدان امام و پیاده راه آن به سمت بوعلی رو هم تو برنامه داشته باشید

یه تاپیک عالی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راجع‌به دو خط اول

دقیقا همدان کلی چاله فضایی داره 🫤

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هگمتانه سالهاست حالت دهکده تفریحی داره مثل دربند و درکه.

هیچوقت کسی برای توضیح نداشته مثل پرسپولیس و پاسارگاد نیست

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

رستوران نعل اشکنه چندان تعریفی نداشت، البته با توجه قیمت غذا میگم. 

تو خیابون مهدیه فست فود تک خوب بود

لالجین سفره خانه بوعلی دیزی خوردیم خوب بود محیطش هم خوب بود ولی خانمی که پذیرش نشسته بود اعصاب نداشت

منم خیلی سال پیش همدان رفتم 

گرچه با همسر سابق مزخرفم بود 😂لعنت الله علیه بخاطر تمام حق هایژ که به گردنش دارم 

اما خدایی سفر به این شهر رو خیلی دوست داشتم 

و همدان رو شهر خوبی دیدم خوش آب و هواست و صنایع دستیش چون سفاله و من عاشق سفالم خیلی جذاب بود برام 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

غارعلیصدر عالیه 

باباطاهر هم زیباست ولی پارک کنارش افتضاح کلی سرنگ رو زمین ریخته کلی معتاد اونجا بود ی لحظه خواستیم سرویس بهداشتی بریم مردیم و زنده شدیم جلو روت مواد مصرف میکردن خیلی بد بود حیف همچین جایی نمیدونم چرا رسیدگی نمیکنن

به چیز دیگه ای که خیلی توجه منو به خودش جلب کرد تمایل بیش از حد مردم همدان به قلیان کشیدن بود. تو مس ...

توی گنجنامه آقایی بود تفنگ بادی داشت نفری ۱۰ تومن میگرفت تا به بادکنک بزنن در عرض ی ریع شاید یه میلیون پول جمع کرد به کسی هم نمیداد تفنگ تنظیم کنه ی جور بود به هدف نمیخورد 😂😂😂اون وسطا یکی دوبار میکار میکرد بزنن به هدف 

قشنگ سرکیسه میکرد 

رستوران نعل اشکنه چندان تعریفی نداشت، البته با توجه قیمت غذا میگم. تو خیابون مهدیه فست فود تک خوب بو ...

شما سفرتون چند روزه بود؟

ماشاالله بیشتر از من که همدانیم همدانو گشتین😂

حالا نظرتون چیه به کل همدان

غارعلیصدر عالیه باباطاهر هم زیباست ولی پارک کنارش افتضاح کلی سرنگ رو زمین ریخته کلی معتاد اونجا بود ...

باباطاهر قدیما خانواده زیاد میرفتن یه چند وقتیه بخاطر مصرف برق ظلماتش کردن پارکای دیگه هم اومده خود همدانیا دیگه زیاد نمیرن میمونه مسافرا که فصل سفر نباشه پره معتاد میشه 

اگه روزی دوباره اومدین برین سمت گنجنامه و بلوار ارم که مرکز تفریحات همدان همون طرفاست آب و هواشم این موقع ها مثل بهشت میمونه