2777
2789
عنوان

چقد مردا بی تربیتن اخه

425 بازدید | 16 پست

تو بله بودیم یهو شوهرم گفت من نمیتونم شام بهورم یه اتفاقی افتاده هی پرسیدم جیشده جیشده هیچی نمیگفت زتگ زدم دایوزت کرده بود نگران شدم بعداز کلی استرس و نگرانی و زتگ و پیام حاضر شدم برم یهو گفت یع بجه اومده فروشگاه کار خرابی کردع منم بهش گفتم بلاکت میکنم تا منو دق ندی اسکل بلاکش کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز جونیی🤦🏼‍♀️😂😂😑🥴

والا ایسگا کرده بی تربیت منو تازه زنگ زده میگه اومدنی جی بگیرم گفتم هرچی میخای بگیر تو آدمی اخه دید هوا پسع گفت باشه عشقم باسع باشع خدافس نزاشت یه دوتا غربزنم سرش خو لامصب از دلم دربیار شاید دلم پفکی چیزی میخاد اومدنی بگم بیاری پوووف

من تو دلم گفتم ببین چیشده حتما مریضی جیزی شده حالش بد شده قلبم هوری ریخت پشمکه بی تربیته زامبی

از گوشی بلاک می‌کنی بعد درو می‌خواد باز کنه بیاد تو🤣🤣🤣🤣

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
من تو دلم گفتم ببین چیشده حتما مریضی جیزی شده حالش بد شده قلبم هوری ریخت پشمکه بی تربیته زامبی

ببخشید ولی خیلی بامزه نوشتی 🥲😂😂 

بهش بگو ناراحتت کرد و این شکلی اذیتت نکته 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍