2777
2789

اگر بچه افتاد رو زمین میگن :

مادرش كجا بود ؟

اگه بچه توى امتحاناتش افتاد میگن :

مادرش حواسش بهش نبوده

اگه دختر كارى بلد نيست ميگن :

مادرش بهش ياد نداده

اگه بچه ها شيطونن ميگن :

مادرشون تربيتشون نكرده

اگه وضع مالى مرد خوب نباشه میگن :

زنش از اون زنهاس كه به فكر فرداش نيست

اگه مرد بهش خيانت كرد ميگن :

حتما زنش در حقش كوتاهى كرده

اگه مرد در حق مادرش كوتاهى كرد ميگن :

زنش همش توى گوشش میخونه نکنه ...

اگر اوضاع روحى مرد خوب نباشه ميگن :

زنش به اين روز انداختش !

اگر مرد خوب باشه و هیچ مشکلی نباشه و

زن و بچه هاشو دوست داشته باشه ميگن :

ای داااااد زنش جادوش كرده !

لبخند بزن اى فاجعه آفرين

میبینی که كل زندگى در دست توست 😂😂

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

فدای سرمون😅😑😑😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرمون😅😑😑😑

برمنکرش لعنت🫡😅

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
ووقتی همه چی اوکی باشه کسی یاد مادر نیست.....

دقیقا🤷

ابجی این حرفارو خود خانما میزنن اقایون که نمیزنن

شما 🤫 بی تربیت  حرف حق زدم درضمن جنبه طنز داره

از نظر یسری نی نی سایتی همه این مشکلات به مادرشوهر و خواهر شوهر ربط داره

از نظرشون اگر شوهرشون بده بخاطر مادرشونه 

ولی نوبت به خودشون میرسه میگن ما شرایط نداریم چون شوهرمون اینطوریع🤧

از نظر روانشناسی خیلی چیزای فرزند و زن و شوهر به خانواده ربط داره

ولی روانشناسی هم میگه حق قضاوت و تشخیص این موارد رو فقط روانشناس داره نه آدم عادی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
از نظر یسری نی نی سایتی همه این مشکلات به مادرشوهر و خواهر شوهر ربط دارهاز نظرشون اگر شوهرشون بده بخ ...

بله🤷