2777
2789

نمیگم ازدواج حتی اونایی که ازدواج نکردن ولی کسی تو زندگیشون بوده که حتی واسه یه تایم کوتاه بهش عشق و علاقه نشون بده و این حس قشنگ دوست داشته شدنو تجربه کردن خوش به حالشون

من فقط یک ماهی با یه خواستگار رفت و آمد کردم و با اینکه کار به عشق و عاشقی نرسید ولی همینم خیلی شیرین بود برام اینکه هردفعه یه هدیه ای  که نشون میداد علاقمو از حرفای جلسه قبلم بیرون کشیده می اورد برام منو میبرد تو آسمون 

اینکه به خاطر من کارشو ول میکرد و تایمشو با من تنظیم میکرد حتی تو اوج ترافیک از شرق تهران میومد دنبالم و نمیزاشت خودم خسته پشت فرمون بشینم یا حتی اسنپ بگیرم خودش میومد دنبالم   گوشیشو سایلنت میکرد وقتی پیشم بود با اینکه حتی یه بار دستمو نگرفت ولی محبت و توجهشو نشون میداد حتی یه دوستت دارم نگفت ولی اگه دوستم نداشت که این کارا رو نمیکرد هان ؟  

خانواده هامون به هم نمیخوردن در واقع خانواده اون جواب منفی دادن با اینکه از اول با خانواده و به قصد ازدواج جلو اومد ولی خانوادش بعدش گفتن ما خیلی تفاوت فرهنگی و اعتقادی داریم هنجارامون باهم فرق میکنه و به صلاح نیس در واقع وقتی خانوادمو خوب شناختن نظرشون عوض شد 

خب خودش چرا تلاش نکرد برام ؟ اگه منو نپسندیده بود پس اون کاراش واسه چی بود مگه اگه از یکی خوشت نیاد براش وقت میزاری ؟ بهش اهمیت میدی ؟ 

تا ۲۴ سالگی این تنها تجربه حضور یه مرد تو زندگیم بوده من پسندیدمش چرا منو نخواست

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییرات هورمونیه جدی نگیر منم مجردم و تنها باهزار و یکجور مشکل ولی با این طرز فکر فقط خودت اذیت میشی زندگی کن لذت ببر موقعیتهای زیادی توراهه اگه خودت راهو نبندی با ناامیدی و آیه یاس خدا بزرگه دختر جان ❤

شغلت چیه عزیزم؟اقایون نیستن

معلمم 

تدریس خصوصی هم میکنم 

انلاین شاپ هم دارم 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

سنتی اومده جلو.نظر خانواده اش براش مهمه...اگه محبتی هم کرده.فکر کرده به ازدواج ختم میشه.خب طبیعی برای همسر آینده ش وقت بزاره....ولی خب وقتی پدر مادر گفتن نه.واسه اونم تموم شدی..چون عشقی این وسط نبود....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

خیلی خوب بوده ولی باور کن توکشور سنتی مثل ایران خانواده هم مهمه نمیشه بگی فقط دختر پسر ازدواج میکنن درحقیقت دوتا خانواده وصلت میکنن و اونجوری اصلا نمیتونستین زندگی کنین 

الان مایه عروس داماد تازه توفامیل داریم خانواده پسر مذهبی سیاسی فوق افراطی خانواده دختر برعکس حتی عقدشون هم دوتا مراسم جدا بود که ما تویکیش کلا نبودیم  هرروز یه داستان دارن بابام جمعه یه جایی مهمون بود اومد میگفت این طفلکا به طلاق نرسن خیلیه جلوی جمع داشتن دم در دعوا میکردن !!!!دیگه چه عشقی میمونه.

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وقت داری عزیزم حالت خوب میشه. من 10 برابر تو تنهایی کشیدم و الان 35 سالمه میتونم حرفاتو درک کنم تا ته وجودم. ولی میگم شما خیلی وقت داری غصه نخور. خیلی تو جامعه فعال و زرنگ باش. زرنگم یعنی زود دلتو به کسی نده. آشنا شو ولی زرنگ باش نذار دلتو بشکنن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

خوب معیار خانوادش شما نبودی شاید اونم از تو خوشش میومده ولی صحبت یه عمر زندگیه شاید فکر کرده که بعدا نمیتونه 

دوما با یه مدت خیلی کوتاه نمیشه به کسی علاقه مند شد 

ایشالا دوباره عشق جدید وارد زندگیت میشه

سنتی اومده جلو.نظر خانواده اش براش مهمه...اگه محبتی هم کرده.فکر کرده به ازدواج ختم میشه.خب طبیعی برا ...

واقعیتو کامل زدی تو صورتم

الهیییییی.

هنوز کلی وقت داری.

ولی واقعا درک میکنم

میدونی زیادی مثبت بودن اینجوریه.کسی جرات نمیکنه سمت آدم بیاد واسه شناخت.واسه همینم کیس ازدواج کمتر میشه.من اینجوری بودم.یا نمیومد یا اگه یکی میومد واقعا آدم حسابی بود.

در حالی که هم سن و سالام واسه شون ۱۰ تا ۱۰ تا میومد، یکیم از یکی به درد نخور تر.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕