خب بچه ها ببینید اولین چیزی ک لازم دارین انگیزه اس انگیزتونک اصلاا از دست ندید هرچی انرژیتون بالا باشه اونقدر هم موفق تر
دوم اینکه باید کتاب درسی رو خوب بخونید بعد درسنامه بعدش تست بزنید
تست هم رو یه کاغد جدا بزنید مثلا یه صفحه رو ک زدین برید جوابا رو ببینید
از جواب غلط نترسید اگه چیزیو بلد نبودید جوابشو تو کنکور خالی بزارید چون جواب رو خالی بزارید خیلی خیلی کم ندرصد کم میشه اما اگه ۲ تا غلط بزنید یدونه درستتون میره پس بهتره خالیش بزارید
اگه خواستید کتاب تست بخرید حتما خیلی سبز بخرید و اینکه اگه دست دوم بود از ۹۹ به بعد رو بگیرید
یادتون باشه اینکه کسی ۱۲ ساعت میخونه یکی ۸ ساعت میخونه اصلا مهم نیس مهم کیفیت مطالعس اینکه چقد با عشق بخونید مطالبو اینجوری ۲ ساعت شما بهتر از ۱۲ ساعت کسیه ک الکی میخونه و رد میشه
من خودم ۵ یا ۶ ساعت میخوندم
بعدش اینکه لازم نیس حتما از صب نگا کنین ببینید کی میتونید با حوصله بخونید ظهر بعد از ظهر هرموقع ک خواستید
حرف دوستاتونو بیخیال شید اینکه میگن پشت کنکور بمونیمو نمیدونم موفق نمیشیمو و چیو چی
تو کلاس هم خوب بخونید ک برا نهاییا اماده باشید
و راستی اگه ریاضی نمیخواین بخونید مث من نخونید ولی دو تا سوال هست ک واقعا آسون میدن اگه کنکور سال های قبلو ببینید میفهمید من خودم اونارو زدم ۲ درصد شد ریاضیم
بعدشم اینکه حتما حتما کنکور ۱۰ سال اخرو بزنید وقتی ک تموم درسارو تمومکردین و نزدیک کنکور شد بعدش ترازتونو از سایت انلاین ببینید بعد تلاش کنید بالاتر برید
باز اگه سوالی داشتین در خدمتم
امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم🙂