2821
2789

عنوان « درخواست اخراج مهاجرین غیرقانونی افغان از ایران »

رو داخل سایت کارزار امضا کنید 

🛑کسی لطفا توهین نکنه مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم🛑 

من دلم برای مردم افغانستان میسوزه 

می دونم همه جا خوب و بد داره و مردم افغانستان اگر گرسنه نباشن نمیان اینجا و شرایط کشورشون خوب نیس و متاسفانه رفتار بدی هم توسط هم وطن های ما باهاشون انجام میگیره 

من با اتباع که قانونی ایران موندن کاری ندارم میدونم مردم هزاره و شیعیان افغانستان ۲ هزار تا شهید تو جنگ با عراق برای ایران دادن و می دونم مردم تاجیک افغانستان هم ریشه ما هستن اصالت ایرانی دارن می تونم مردم هزاره رو درک کنیم کافی یکم سرچ کنید ، تا ببینید چقدر هر روز  به خاطر مذهب شیعه ، دارن قتل عام میکنن به شهادت میرسوننشون ، 

البته فقط ۵ ٪ اتباع افغانستان مستقر تو ایران اهل هزاره هستن که اکثرا قانونی ایران موندن ، 

ولی ۸۰٪ افغان های مقیم ایران غیر قانونی ایران موندن و اقامت ندارن، همین الان قشر ضعیف و کارگر ایرانی به خاطر قضیه اتباع آسیب دیده ، و مسئله الان اینکه امنیت ایران در خطر هس و نگاهی وقتی بندازیم جرم و جنایت هایی می بینیم ک زیاد شده و توسط اتباع غیر مجاز صورت میگیره ، یکی ش ک تازه وایرال شده طراح حادثه تروریستی چاهچراغ ک ب تازگی دستگیر شده و ربایندگان آریا ۳ ساله امیدوارم مردم افغانستان همیشه سلامت و شاد باشن اما اگر غیرقانونی موندن باید برگردن کشور خودشون البته بدون خشونت و اهانت ، چون همه ما انسان هستیم 

اجازه ندیم ایران امنیتش به خطر بیفته 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر فامیل ما رو دو روز پیش یک افغان کشت

آخی خدا رحمت کنه چرا؟

افغانا واسه ده سال اخیر که نیستن واسه خیلی خیلی وقته پیشن

بنظرم ته این کارا فقط وقت تلف کنیه

هستن همینجا جایی نه میرن نه کاری میکنن برن

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

اخیرا خبر تجاوز زیاد ازشون میشنوم

توی یکی از هئیت ها هم یکی از زناشون دختر بچه ای رو برده پشت هییت گوشوارشو دزدیده

تا کی سکوت کنیم

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

آخی خدا رحمت کنه چرا؟

تو مکانیکی هردو کارگر بودن

بحث میکنن با انبردست میزنه تو پسر فامیل ما ۱۷سالش بوده درجا پسره فوت میکنه😭😭😭

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

چند ساله این کارزاره هست.والا همه هم امضا کنن باز همینه.دلت خوشه عزیزم

می دونم ولی هیچی بهتره وقتی دستمون به جایی بند نیس همینم غنیمته إن شاالله که اثر گذار باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792