2777
2789
عنوان

گاهی نمی‌شود که نمیشود

278 بازدید | 21 پست

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

گاهی بساط عیش خودش جور می شود

گاهی دگر، تهیه بدستور می شود

گه جور می شود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور می شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست

گاهی تمام شهر گدای تو می شود…

گاهی برای خنده دلم تنگ می شود

گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود

گاهی تمام آبی این آسمان ما

یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود

گاهی نفس به تیزی شمشیر می شود

ازهرچه زندگیست دلت سیر می شود

گویی به خواب بود جوانی‌ مان گذشت

گاهی چه زود فرصت مان دیر می شود

کاری ندارم کجایی چه می کنی

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

چ خوب ک گاهی  نمی‌شود ک نمی‌شود 🥲❤️

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱  * دانشجوی دبیری دانشگاه فرهنگیان *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی اونقدر پافشاری کن تا بشه

فایده نداره عزیز خدا نخواد بده نمیده،بعضی چیزا دست ما نیست 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود 💔

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
گاهی به صلاحمان نیست که بشودوهمان بهتر که نمی شود

تنهایی مثلا تا آخر عمر به صلاح هیچکس نیست ولی بعضیا تنها میمونن. تقدیر عجیبه. 

چ خوب ک گاهی نمی‌شود ک نمی‌شود 🥲❤️

گاهی زجرمیکشی ودرحسرتی ومدام منتظر

ولی نمیشود

گاهی انگارخداهم پارتی بازمیشود

گاهی عمرها به فنامیرود دشمن شادمیشوی

وخدا نیست علاج کندوبشود

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کاش تقدیر هیچ بشری تنهایی وبی اولادی،نباشه این انصاف وعدالت خدانیست 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آره ولی تو این شعر صحبت از یه موضوع خاصه که میشه یا نمیشه؟

وقتی مثلا وصالت با کسی که دوسش داری ممکن نمیشه، شاید به صلاحت نبوده و اینو بعدها می فهمی.

میتونی تنهایی رو انتخاب نکنی و کسی و جایگزینش کنی که به آرامش برسی. ولی غصه خوردن بابت کسی که ازدست دادی فقط عمرت و تلف میکنه. باید از زندگی لذت برد، باید خودت و قانع کنی که نباید به اون آدم می رسیدی، و این برات بهتر بود

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

گاهی زجرمیکشی ودرحسرتی ومدام منتظرولی نمیشودگاهی انگارخداهم پارتی بازمیشودگاهی عمرها به فنامیرود دشم ...

دققققققیییییقققققا 

منم دشمن شاد شدم و همه عمر منتظر و یه دل شکسته و خالی از امید. واقعیت جهان گاهس سخت و خشنه 

دققققققیییییقققققا منم دشمن شاد شدم و همه عمر منتظر و یه دل شکسته و خالی از امید. واقعیت جهان گاهس س ...

امیدوارم  بزودی برات گشایش بشه وشادبشی  

آره ولی تو این شعر صحبت از یه موضوع خاصه که میشه یا نمیشه؟وقتی مثلا وصالت با کسی که دوسش داری ممکن ن ...

آدم خاصی نیست کلا تنها میمونن بعضیا تا آخر عمر. حوصله شکافتن بحث ندارم. فرسایش پیدا کردم دیگه. شخص خاصی درنظر نیست عزیزم🌹

آدم خاصی نیست کلا تنها میمونن بعضیا تا آخر عمر. حوصله شکافتن بحث ندارم. فرسایش پیدا کردم دیگه. شخص خ ...

میدونم عزیزم، منم روی صحبتم با شما نبود‌. کلی گفتم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟