2777
2789
عنوان

گاهی نمی‌شود که نمیشود

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 21 پست
امیدوارم بزودی برات گشایش بشه وشادبشی

ممنونم عزیز🌹باید پذیرفت. ماهیت دنیا همینه. همه تو زندگیشون بالاخره یه غمی دارن. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کاش تقدیر هیچ بشری تنهایی وبی اولادی،نباشه این انصاف وعدالت خدانیست

خیلی تصورش هم دردناکه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم ولی وقتی خیلی پافشاری کنی و از دل بخوای میشه تو اوج ناامیدی درست میشه

هعی ته دلمون سوراخ شد. قبول کنیم کسی زورش به خدا نمیرسه. طلبکارشم نمیشه شد. هرکسی یه قسمت و سرنوشتی داره. فقط خوبه که این دنیا ماندگار نیست 

ممنونم عزیز🌹باید پذیرفت. ماهیت دنیا همینه. همه تو زندگیشون بالاخره یه غمی دارن.

من هرغم ومشکلی،فکرشوکنی تا امروز داشتم ودارم،،،وقلبم سنگینه

اماغم نداشتن فرزند دیگه برام زیادبود من نتونستم کناربیام من ویرانم بریدم،کاش حقیقتا بمیرم زندگیم بیخوده،،،،بیشترازین اینجور زندگی رو،نمیخام،،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من هرغم ومشکلی،فکرشوکنی تا امروز داشتم ودارم،،،وقلبم سنگینهاماغم نداشتن فرزند دیگه برام زیادبود من ن ...

درک میکنم عزیزم خیلی هم درک میکنم. دعا میکنم برای شما 🌹🌹🌹 خیلی سخته.