2777
2789
عنوان

دلپیچه نوزاد یه ماهه

18124 بازدید | 26 پست

دخترم یه ماهش نشده. بعد شیر خوردن خیلی دلپیچه داره .چه شیر خودم چه شیر خشک. چیکارش کنم؟ اصلا خیلی سخت آروغ میزنه بعد شیر خوردن گریه میکنه.لطفا میشه راهنماییم کنین

واقعا بیچارم کرده. مامانای با تجربه کمکم کنین. شیر خشک تروویتالو امتحان کردم با اینم دلدرد داره 😭😭 ...

بچه منم خیلی دل درد داره خیلی به خودش میپیچه البته کولیک داره اگه دخترت پاهاشو جمع میکنه موقع دل دردش یعنی کولیک داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم کولیکه😭😭😭😭

ای وای که آدمو بدبخت میکنه این کولیک من پسرم یک ماه ونیمش هست این مشکل وداره هیچ درمانی نداره فقط پدی لاکت بگیر براش بده دکتر همین رو برا من داد البته خیلی کار خاصی نمیکنه

دختر من تا ۲.۵ ماهگی همین بود انقدرررررر از دل درد گریه میکرد که بیهوش میشد واقعا سخت ترین روزام بود انواع داروهارو مثل اینفاکول و موتیلیوم و پدی لاکت و کام وی و هربال میکسچر کولیک بیبی بهش دادم بهتر میشد ولی بازم همون بود همه شیر خشکارم امتحان کردم ولی بازم همون بود وقتی میبردمش حمام با آب گرم میشستمش اروم میشد ولی تا میاوردمش بیرون باز جیغ های بنفش خلاصه که شیر خشک و کلا قطع کردم و شیر خودم و با رعایت رژیم غذایی مثل نخوردن گوجه بادمجان شکلات و قهوه و آلبالو و لبنیات و حبوبات شروع کردم و دیدم که خیلی خیلی بهتر شد و اون روزهای وحشتناک خدارو شکر تموم شد خلاصه که عزیزم تا ۳ ماهگی کولیک برای بیشتره نوزادا هست فقط باید صبر کنی عزیزم 😊😊😊😊

ببخشید زیاد صحبت کردم ولی تجربه من از کولیک دخترم بود....

من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡

مواظب تغذيتونم باشين ، حبوباتو حتما از روز قبل خيس كنيد جند بار ابشو عوض كنيد ، گوجه و بياز خام نخورين، دم كرده اويشن هم خوبه ، قبل از شير دادن نيم ساعت اينا قبلش بخورين

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

يدونه ويس خواهرم داره برا نوزاداي كوليكي هست صداي داخل شكم مادره ، اينو ميزاره سريع اروم ميشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

برنامه baby sleep رو ا بازار دانلود کنید صداهایی مثل جارو برقی لباسشویی دریا دوش حمام موتو ماشین و ... هستن که باعث آرامش نوزاد میشن چونیاد صداهای داخل شکم مادر میفتن و همچنین صدای بم پدران باعث کاهش دل درد نوزاد میشه امتحان کنید از باباها کمک بگیرید و بخواین که با صدای بلند برای نی نی لالایی یا شعر بخونن دختر من با صدای باباش ارومتر میشد.

من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
دختر من تا ۲.۵ ماهگی همین بود انقدرررررر از دل درد گریه میکرد که بیهوش میشد واقعا سخت ترین روزام بود ...

مرسی که نکات خوبی گفتی عزیزم.چند تا دارو امتحان کردم جواب نگرفتم  ولی خیلی چیزایی که گفتی زو نمیدونستم

قربونت انشالله که نی نیتون همیشه سالم باشه و این روزهت به خوبی و به زودی تموم بشن 😚

برنامه baby sleep رو ا بازار دانلود کنید صداهایی مثل جارو برقی لباسشویی دریا دوش حمام موتو ماشین و . ...

چه باحال خواهر زاده من اتفاقا باباش صداش كلفت نيست خيلي اروم نزديك گوشش باهاش زمزمه ميكنه اينم اروم گوش ميده، البته كلا بچه اروميه كوليكش شديد نيست اما گاهي وقتا ميگيره سريع با اون ويس يا بغلامان باباش  اروم ميشه ،