2777
2789
عنوان

دلپیچه نوزاد یه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 18391 بازدید | 26 پست
چه باحال خواهر زاده من اتفاقا باباش صداش كلفت نيست خيلي اروم نزديك گوشش باهاش زمزمه ميكنه اينم اروم ...

اصلا نمیدونستم چه خوب که گفتین الان بیدارش کردم بغلش آرومتره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.دختر منم کولیک شدید داشت، با دارو بهتر میشد اما فقط با رعایت شدید تغذیه ای تونستم درمان کنم!

دکتر برای من چای، قهوه، غذای سرخ شده، ادویه، گوشت گاو و گوساله، لبنیات گاوی (شیر، کشک، ماست، دوغ، کره، پنیر)، حبوبات، سبزیجات، نوشیدنی گازدار،ماکارونی و سیب زمینی مطلقا ممنوع کرد!!! ماهی و میگو رو هم خودم تجربه کردم که باعث دلدرد شدید میشد!

اگه خدای نکرده یه روز مهمونی میرفتم که توی غذا ادویه یا گوشت گوساله یا...استفاده شده بود فردای اون روز صدای گریه ی دخترم بند نمیومد!

انقدری که رژیم غذایی دلدرد دخترم رو خوب کرد هیچ دارویی نکرد!

راستی پیاز توی غذا هم باعث دلدرد میشد😐 یادمه که توی غذا پیاز درسته مینداختم و بعد درش می آوردم که ...

وای که فاطمه جون چه رژیم سختی😔😔😔😔مرسی که گفتی چاره چیه باید رعایت کنم دیگه😔😔

دوتا جراحی پشت سرهم داشتم الانم رژیم. جونی نمیمونه برام تا دوماه دیگه

خوش بحالتون که دارید سختیاش میگذره خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه

بچه روز بروز سختی هاش بیشتر میشه و تازه رو میشنروز به روز تا وقتی دو متر بشن 😍 

انشالله سالم باشن عیب نداره ما عذاب بکشیم

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

واقعا بیچارم کرده. مامانای با تجربه کمکم کنین. شیر خشک تروویتالو امتحان کردم با اینم دلدرد داره 😭😭 ...

عزیزم‌شکمش خوب کار میکنه!!!!!شاید ازونه مه داره اذیت میشه؟!اگه از شکمشه برو عطاری و بگو فلوس میخوام یه چیز مثل لوله صفته که توش دونه داره هروز دوسه تا دونه اشو تو آبجوش حل کن و صافش کن بعدش بده بهش،من دخترم فقط باهمین روش آروم میگرفت

فقط خدا حال دلم را میداند ...