2777
2789

یه تاپیک متفاوتتت

هم جوجه رو بگین هم کباب 

ماهی هم اگه دستوری داشتین بگین چه برای کباب چه سرخ کردن

خودم

جوجه : سس مایونز،ماست،زعفران،پودر کاری،پودر سیر،پودر پیاز،نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز،یکم اویشن،ابلیمو،روغن زیتون،پیاز و فلفل دلمه رنده شده 

کباب : کیوی یا انجیر برای نرم شدنش،پیاز،نمک و فلفل و بقیه ادویه هایی که بالام گفتم

ماهی(سرخ شده) : اب نارنج،روغن زیتون، ادویه هایی که بالا گفتم، چند برش لیمو، چند حبه سیر نصف شده، یه کوچولو سس فرانسوی یا اگه میخوایم ترش بشه رب انار

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ماهی یکم رزماری بزنی خوشمزه میشه اگر تازه داشته باشی با سیر بذارید روغن اش هم خوبه اما باید مقدار ...

سیر خیلی عالی میشه ... رزماری هم امتحان میکنم 

برای جوجه پیاز و زعفران و ابغوره و نمکبرای ماهی کبابی نارنج یا ابلیمو تمبر هندی نمک و فلفل و روغن زی ...

ماهی ترش فوق العادست

عععع مرررسیبرای گوشت ماستم میشه زد ؟ کیوی نباشه ؟چون الان فکر نکنم کیوی باشه

فداتشممم

برای گوشت ماستم شنیدم میزنن با زعفرون

بجای کیوی انجیر بزن 

اگه نزنی خیلی سفت میشه ولی بزنی مثل حلوا نرم نرم

سس سفید بزن و آب نارنج یا آب لیمو آخر چند ساعت قبل از آماده زعفرون بریز محشر میشه

اره میزنم ... سس سفید به همه چی طعم میده عالیه