2777
2789
عنوان

عصبانیتتون رو چطوری خالی میکنین

117 بازدید | 19 پست

راستش من وقتی به یه موقعیت ناراحت کننده‌ایی فکرمیکنم واقعا گریه‌ام میگیره یجورایی خیلی عصبی میشم همه چیو میریزم بهم یا بیخودی سرخواهرم داد میزنم یا خودمو توی اتاق حبس میکنم یا پرخاشگر میشم 🤧

حالا بنظرتون چه راهکاری میدین که عصبانیتم خالی بشه

هیچو سرگرمی هم ندارم نه کلاس میرم، نه دوستایی دارم که ببینمشون، نه کلا.. هیچی به هیچی 

مشکلات من از خانواده بگیر تا مدرسه‌هستش .. چیجوری حلشون کنم واقعا به کمک یکی نیازدارم که هرسری منو راهنمایی کنه تغییر کنم.. مدرسمو عوض کنم.. نمیدونم چیبگم عین یه عذابه واسم وقتی به گذشته فکرمیکنم 

این وسط هم از یکی خوشم اومده بود دلم میخواست باهاش دوست صمیمی بشم (اخه دوست صمیمی نداشتم) نظرش درمورد من هیچیه یعنی خب بررسی کردم دیدم که نه ازمن بدش میاد.. نه دوسم داره خلاصه که.. اره طرف رو چیجوری جذبش کنم ازمن خوشش بیاد

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در رو محکم میبندم؛ 

شوهرم اینطور وقتا میگه؛ هر بار این در رو محکم نبند ؛ نرووو.😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
میریزم تو خودم و نتیجش شده معده داغون .ریزش مو .کم خونی. پوسیدن دندونام اونم تو چهل سالگی پس از من ب ...

هم سن منی؛ چرا تو خودت میریزی؛ ؟ کسی متوجه نمیشع؛ ولی خودتو داغون میکنی؛

هر چی که ناراحتت میکنه؛ رو کاغذ بنویس؛ بعدش بسوزونش؛ باور کن ؛ آدمو آروم میکنه؛ امتحانش کن حتما.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

هیچی یه بار فقط  عصبانی شدم چون یکی چیزی بگه بهم بد جوابش رو میدم یا اگه بدم عصبانی که یبار یکی بهم گفت مامانت بمیره موهاش رو کشیدم بهش گفتم میدونی فرق تو چیه نوشابه خانواده داری تو نداری خلاصه موهاشو کشیدم

بعد جوری راه رفتم انگار عراق رو شکست دادم یا میخوام لیوان بشکنم پشیمون میشم تراپی نه ممنون  با برادرم میرم بیرون یا با دختر خاله هام 

وسیله میشکونم گریه میکنمبا داداشم دعوا میکنم دل میشکونم یعنی عصبانی بشم زمین و زمان ازم حالشون بهم م ...

ازونجایی که زودرنجم اینطوریم خواهرمو میزنم خودسر 😂

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
بنویسبه معجزه نوشتن ایمان داشته باش یجوووری اروم میشی بعد ی مدت... 🥲

واو حتمننن ممنون‌از توصیه‌تون 💗

هم سن منی؛ چرا تو خودت میریزی؛ ؟ کسی متوجه نمیشع؛ ولی خودتو داغون میکنی؛هر چی که ناراحتت میکنه؛ رو ک ...

ممنون عزیزم.  ایشالله  همیشه سلامت باشی ولی حیف از عمرم که ندونستم چطور گذشت

میریزم تو خودم و نتیجش شده معده داغون .ریزش مو .کم خونی. پوسیدن دندونام اونم تو چهل سالگی پس از من ب ...

منم یه بغض‌توی گلوم رو میگرفت بطوری که نمیتونستم غذا بخورم و مشکل بلع داشتم، تنگی نفس میگرفتم، اشکام هم همینطور سرازیرمیشد تمومیم نداشت 😂 بینی‌ام هم انقد بزرگ میشه خودمو میبینم بدم میاد چشامم قرمز میشه

هیچی یه بار فقط عصبانی شدم چون یکی چیزی بگه بهم بد جوابش رو میدم یا اگه بدم عصبانی که یبار یکی بهم ...

واییی ازشخصیتت خوشم اومد خیلی شجاعییی افرین 🙂🙂