بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی من خالم خیلی خواب میدید میگفت اگ تو خواب بهم بگن فلانی بچش پسره با فلان اسم بچه پسره اما فقط بگن پسره بچه دختره خود شخص گاهی میدونه تعبیرش چیه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
آره فکر کنم منم بابام فوت کرده از دستش ناراحتم خیلی مامانم اذیت کرد نمیبخشمش بعضی وقتها میاد بخوابم یه گوشه میشینه نگام میکنه اصلا حرف نمیزنه
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
آره فکر کنم منم بابام فوت کرده از دستش ناراحتم خیلی مامانم اذیت کرد نمیبخشمش بعضی وقتها میاد بخوابم ...
تو امضات باید بگم اون ازقضا هست نه از غذا
بعد هم ول کن زهره رو
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
یه بارم خودم خواب دیدم پسر دختر عموم که خارج کشور زندگی میکنن نشسته یه پسر کوچک خوشگلی بغلش کرده بعد به زن عموم زنگ زدم گفت دختر عموم حامله اس بچه اش پسره
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
تو امضات باید بگم اون ازقضا هست نه از غذابعد هم ول کن زهره رو
آها ممنون که گفتی 😊🤭
آره همش میخوام امضامو پاک کنم یه متن قشنگ تره بنویسم پیدا نمیکنم