2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن خوب ☺️🤭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

روتین پوستی

حاضری تا روتین پوستی رو شروع کنی؟🫧

💓همه چیزهایی که برای شروع درست باید بدونید:

🔺مرحله ۱: نوع پوستتون رو بشناسید

درک ویژگی های پوست اولین و مهمترین گام برای مراقبت از پوست هست٫ چون پوست شما منحصر به فرد است!

پوست خودتون رو ارزیابی کنید و مشخص کنید که آیا پوستتون چرب ٫ خشک ٫ مختلط یا نرمال است.

🔺مرحله ۲:مراقبت پوستی شخصی

یک روال خاص مراقبت از پوست متناسب با نوع پوستتون ایجاد کنید و سعی کنید آنرا روزانه انجام دهید.

پاک کننده، تونر ، مرطوب کننده و درمان های هدفمند رو در نظر بگیرید.

🔺مرحله ۳:ترتیب صحیح استفاده از محصولات

اگر محصولات به ترتیب اشتباه استفاده شوند ، روتین مراقبت از پوست شما می تواند آسیب رسان باشد. برای دانستن ترتیب صحیح زیر این پست کامنت بزارید تا دایرکت ارسال بشه براتون.

🔺مرحله ۴ :تغذیه از درون

مراقبت از پوست فراتر از مراقبت های خارجی است . این شامل تغذیه پوست از درون هم میباشد.

تغذیه ، سطح هیدراسیون ، کیفیت خواب ، ورزش، سطح استرس و عادات روزانه شما روی پوستتون تاثیر دارد.

🔺مرحله ۵:ملاحظات سنی

پوست ما دائما در حال تکامل است پس روال مراقبت از پوست ما نیز باید تکامل یابد.

در اوایل اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از ضد آفتاب با spf50 پایه و اساس خوبی است.

بعدا باید مراقبت هایی برای جلوگیری از پیری پوست انجام شود.

🔺مرحله ۶:راهنمایی حرفه ای

همه موارد بالا به شما کمک می کند تا روتین پوستی مناسب خود را شروع کنید .

ولی با این حال، اگر مشکل پوستی جدی مانند آکنه دارید،لطفا همیشه از یک متخصص کمک بگیرید.

یادتون باشه برای شروع روتین مراقبت از پوست هرگز دیر نیست🫶🏻

قضاوت ممنوع
بگیددد

صاف هست

اصلا موادی هیچی نمیزنم

حتی کرم پودر

خسلی خوبه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

فراخوان نمایندگی محصولات آرایشی مراقبتی

دوستان عزیز با ثبت نام در سایت از محصولات آرایشی مراقبتی به قیمت تولید خرید کنید

شما با ثبت نام در سایت شرکت،به راحتی از مشاوره رایگان پوست و مو در هر زمان بهره میبرید

و تمامی محصولات شرکت برای شما به عنوان قیمت تولید محاسبه میشود و بدون سرمایه میتوانید با فروش آن۲۰٪سود و پورسانت هم به درآمد برسید

#یک بیزینس با درآمد تصاعدی را لمس خواهید کرد.

کلیه محصولات آرایشی،مراقبتی  ،تحت لیسانس سوئیس میباشد..

«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره

»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫روبیکا@trustisho

پیام بدید تا راهنمایی کنم

قضاوت ممنوع