2777
2789
عنوان

حس میکنم از شوهرم سرد شدم چون

331 بازدید | 17 پست

اولویتش بقیه شدن ، اولیتش خونوادشه ، قبلا ی کلمع بی احترامی نمیکرد اما الان کلی فوش به خودم و خونوادم داد سر مادرش ک بازم من مقصر نبودم ،ترجیح میده با بقیه بیرون بره تا من ، بخاطره خونوادش منو بیرون نمیبره میگه دادوبیداد میکنن ک چرا بیرونید ... تو نداریش پیشش بودم الانکه دست و بالش یکم باز شده داره باز دست ب سرم میکنه بخاطره چیزایی ک قولشو داده ، نزدیک یکساله باهاش تو ی اتاق زندگی کردم پا رو خونوادم و خودم و آرزوهام گذاشتم 🙃 حالا ک میتونه صد در صدی بگیره نمیکنه هرسری ی دلیل مزخرفی میاره انگار آدم سابق نیست ... انگار کسی ک شناختمش نیست ... 

۱۰۰تومن داشت گفت خرج شد تموم و ما هیچکاری باهاش نکردیم جز ۱۲ ملیونش ک مطمئنم دادتش خونوادش ... خونه نگرفت ، حالا ک هست بازم داره دست ب سرم میکنه 

خیلی خسته شدم تا الان فقط دلخوشیم عشقمون بوده احترامی ک برام قائل بوده اولیت بودنم اما الان این دلخوشیم ندارم ... نه میتونم برم نه میتونم بمونم فقط انگار دارم خودمو گول میزنم و جوری رفتار میکنم انگار همه چی مث سابقه اما نیست واقعا ... رفتار خودش منو سردم کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی بهش بله گفتم فقط بخاطر این بود ک هوامو داشت حواسش بهم بود بهم اهمیت میدادبا کلی بحث و دعواه ...

چطور تونستی کنار بیای؟

میشه با اینحال ادامه داد ؟

منم این چیزا رو داشتم فقط چرته که میگن پسرا هیچوقت دختری که تو بی پولیش مونده رو ول نمکنن فراموش نمکنن منکه هیچی نداشت کلی کمکش کردم خودم خانوادم بابام کمکش کرد الان عمرا اگه قبول کنه ک من اصلا وجود داشتم تو بی پولی هاش حالا که همچی داره خیلی خودشو گم کرده شوهرتو با خانوادش باز بهتره مال من هم رفیق بازه هم عرق خور هم خیانت کار یک اشغال بی عرضه رو بزرگش کردم حالا برا خودم داستان درست مکنه هیجا باهام نمیاد احترام که صفر فقط با رفیقاش گردش و تفریح حتی مسافرت منم بخاطر رفیق بازیش و عرق خوریش و یکسال پیش بهم خیانت کرد وقتی فهمیدم خواستم جدا شم خودکشی کرد دلم سوخت موندم باهاش از همون موقعه من حسمو بهش از دس دادم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چرااینطوری شده یابرخوردمیکنه دلیل خاصی داره مشکلی بین تون هست

واقعا مشکلی نیست یهو تغییر کرد اولویتش خونوادش شدن ناراحتیم براش مهم نیست قبلا کلی بهم گوش میداد الان نمیتونم ناراحتیمو بگم چون میگه غر میزنی قهر میکنم انگار ن انگار حتی مقصرشم خودشه تا سمتش نرم سمتم نمیاد