بچه ها این مربوط به تاپیک قبلمه پسرم همیشه خونه مامان بزرگشه فقط صبحانه نهار و خواب بزور میاریمش خونه انقد ک این بچه رو لوس بار اوردن من جرعت ندارم بگم بالا چشت ابروعه و اگه بگمم اصلا بچه منو تحویل نمیگیره خیلییییییییی لوسش کردن از وقتی اومدیم خونه بالای پدر شوهرم لجباز و خیره شده منو ک هیچ تحویل نمیگیره ن غذا میخوره ن چیزی به زور باج دادن میاد دو لقمه میخوره میره مادرشوهرمم همیشه میگ بچه پوست و استخون شده و لباساشو عوض نمیکنی و فلان خلاصه خیلی دارم جلو خودمو میگیرم خیلی تحت فشارم روحیم داره خراب میشه چیکار کنم من با این زندگی☹️☹️☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممن نمیگم نره اونجا حداقل بعد ظهر بره دو سه ساعتی بازی کنه بیاد اما بزور شب هم میاریمش
متاسفانه محبت بیش از حد میکنن
دخترخاله من یه دختر 6ساله داره خیلی وابسته خاله و شوهرخاله ام هست انگار این مادرو پدر درجه 2شدن، غقط چون خانواده خود مادر بچه ست ایرادی نمیگیره وای خیلی اشتباهه
خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.