2777
2789
عنوان

فیلم باز ها

54 بازدید | 8 پست

یه فیلم خوب بگین الان ببینم. یا ترسناک باشه یا خیلی عشقی

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

اگه ترسناک میخوای ببینی "Sinster 1" خوبه بنظرم 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
اگه ترسناک میخوای ببینی "Sinster 1" خوبه بنظرم

دیدم. متاسفانه خوره ی فیلم ترسناک دارم و تقریبا همه رو حفظم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم. متاسفانه خوره ی فیلم ترسناک دارم و تقریبا همه رو حفظم

منم همینطور 

می‌خوام وینی پوی ترسناکو ببینم 

فکر کنم اسمش Blood and Honey باشه

شنیدم چرته ولی فقط همین مونده :(

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
منم همینطور می‌خوام وینی پوی ترسناکو ببینم فکر کنم اسمش Blood and Honey باشهشنیدم چرته ولی فقط همین ...

تازه اومده دیدنش من. اسلشره ژانرش. معمولیه. دیگه فیلم ترسناک خوب نمیاد خیلی وقته

تازه اومده دیدنش من. اسلشره ژانرش. معمولیه. دیگه فیلم ترسناک خوب نمیاد خیلی وقته

فکر کنم بیشتر از ۶ ماهه اومده

دیدم خیلی نقدش کردن دیگه نخواستم ببینمش

آره واقعا فیلم ترسناک خوب می‌خوام

الان همش شده جامپ اسکیر بدرد نخور :)

فکر کنم بیشتر از ۶ ماهه اومدهدیدم خیلی نقدش کردن دیگه نخواستم ببینمشآره واقعا فیلم ترسناک خوب می‌خوا ...

ببینش ولی توقع ترسناک نداشته باش ازش

ببینش ولی توقع ترسناک نداشته باش ازش

آره می‌دونم

پیگلتو خیلی دوست داشتم تو بچگی امیدوارم نخورنش :)

آره می‌دونمپیگلتو خیلی دوست داشتم تو بچگی امیدوارم نخورنش :)

🤣