2777
2789
دعایی که از روی قرآن وآیات نوشته میشه با دعایی که برای سحر است فرق داره

انقد مطمعن نباش،آیات قران اگر یک حرف حتی کم یا زیادبشه میشه طلسم،خیلی از طلسما ازآیات قرآن استفاده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد مطمعن نباش،آیات قران اگر یک حرف حتی کم یا زیادبشه میشه طلسم،خیلی از طلسما ازآیات قرآن استفاده م ...

شما برو درباره حرز تحقیق کن میفهمی و مطمئن میشی من به اندازه کافی بهش ایمان دارم

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
شما برو درباره حرز تحقیق کن میفهمی و مطمئن میشی من به اندازه کافی بهش ایمان دارم

چرابهش ایمان داری؟ چون کاراتو راه انداخته درسته؟ بله کار طلسم همینه که مشکلتو حل میکنه ولی درآینده...شماهم حتما تحقیق کن البته نه از آخوندا

چرابهش ایمان داری؟ چون کاراتو راه انداخته درسته؟ بله کار طلسم همینه که مشکلتو حل میکنه ولی درآینده.. ...

ببین من دعا نمیکنم که اتفاقی واست بیوفته تا درک کنی فقط از خدا میخام آگاهت کنه که به هر چیزی نگی طلسم که اون دنیا شرمنده امام جواد نشی لطفا هم نه پیامی بفرس و نه حرفی بزن فقط خوب بخونش خدافظ

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

سایت اسم اعظم. من از اینجا گرفتم و راضی هستم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤